Fii și tu Moș Crăciun – peste 200 de copii din județul Iași ajutați în fiecare an de Liga Studenților Economiști
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

Fii și tu Moș Crăciun – peste 200 de copii din județul Iași ajutați în fiecare an de Liga Studenților Economiști

GALERIE
LSE
  • LSE
- +

 „Fii și tu Moș Căciun” este un proiect caritabil, ce se desfășoară în perioada 30 noiembrie – 25 decembrie 2020 și are ca scop strângerea de donații, pentru copii din familii defavorizate, dar și pentru cei aflați în centre de plasament. Atât fondurile, cât și obiectele acumulate de-a lungul desfășurării campaniei, vor fi distribuite de către voluntari, sub formă de cadouri, prichindeilor. Reușind să-i facă să creadă în Moș Crăciun și să aibă curajul de a visa, adunând o comunitate generoasă.

Liga Studenților Economiști (LSE) se arată interesată de felul în care se va face simțită, anul acesta, sărbătoarea de Crăciun în casa unor copii mai speciali. În urma analizării impactului avut asupra copiilor în anii trecuți, am conștientizat importanța derulării proiectului „Fii și tu Moș Crăciun” (FȘTMC). În cele șapte ediții, LSE a depus maximul de efort ca entuziasmul să poată fi citit pe chipul celor 200 de copii din satul Bălteni, comuna Probota, județul Iași. Modul în care s-a desfășurat proiectul de-a lungul timpului, i-a determinat să aducă la cunoștință reușita lor, implicit să îndemne spre a intra în rolul moșului și a-i umple desaga.

         Aflat la a 8-a ediție țelul proiectului este același, cu forțe proaspete și cu idei ingenioase, LSE dorește să aducă în fiecare an un zâmbet pe chipul copiilor defavorizați prin diferite activități desfășurate atât în mediul online, cât și în mediu fizic prin seri de colinde în perioada 19.12.2020-20.12.2020 pe Bulevardul Ștefan cel Mare și în Piața Unirii.

***

     Asociația „Liga Studenților Economiști” Iași (LSE) reprezintă o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înființată în 1998, care are drept misiune susținerea și promovarea intereselor socio-profesionale ale studenților din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. În cei 22 de ani de activitate, Liga Studenților Economiști a menținut un spirit de excelență, resimțit în fiecare din cei peste 300 de membri ai organizației, oferind un cadru propice atât dezvoltării personale, cât și profesionale. Liga Studenților Economiști își desfășoară activitatea atât la nivel local și național prin apartenența la ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), cât și la nivel internațional prin intermediul federației, făcând parte din ESU (European Students’ Union).

Pentru detalii și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție:

Eliana Popescu - Coordonator de proiect - 0774456634 - liliaelianapopescu@gmail.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.