Final de mandat pentru 150 de directori de școli din Iași. Mulți vor rămâne interimari
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Final de mandat pentru 150 de directori de școli din Iași. Mulți vor rămâne interimari

GALERIE
ISJ-Iasi
  • ISJ-Iasi
- +

Aproape 150 de directori şi directori adjuncţi din judeţ îşi încetează începând de azi, 9 ianuarie, mandatul.

Astfel, ieri, ISJ a emis o serie de decizii de numire pentru toate posturile vacante, „avându-se în atenţie îndeplinirea criteriilor legale (c4alitatea de titular în învăţământ, gradul didactic I, expert CNEME), competenţa managerială confirmată şi asigurarea continuităţii demersurilor educaţionale la nivelul fiecărei şcoli“.

În cazul majorităţii acestor posturi, directorii care se aflau pe post vor asigura conducerea interimară până la organizarea unui nou concurs sau până cel târziu la finalul anului şcolar. Au existat însă şi câteva cazuri excepţionale, în care directorii nu au dorit să continue, au ieşit la pensie sau a fost vorba de un deces.

În cazul „Negruzzi“, Elvira Rotundu nu ar mai fi dorit să ocupe funcţia de director, fiind numită în loc Camelia Gavrilă. O altă situaţie excepţională a fost înregistrată la Şcoala „Gh. I Brătianu“, unde funcţia de director era ocupată de Cristina Simirad, soţia fiului cel mic al fostului primar. Astfel, potrivit reprezentanţilor ISJ, adjuncta Carmen Rusu a fost numită director, iar Iancu Gabriela va ocupa funcţia de director adjunct. La Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza“, Bida Cristina, fost director adjunct, devine director, iar Stoleru Anca este numită director adjunct. Colegiul „M. Eminescu“ a solicitat un post suplimentar de director adjunct, Lăcrămioara Iordăchescu ocupând cea de-a doua funcţie de director adjunct. Celelalte două posturi, director şi director adjunct, rămânând neschimbate. La Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu“ este numit director adjunct Brunello Adrian. Totodată, au fost numiţi noi directori şi directori adjuncţi la Clubul Copiilor Paşcani, Şcoala Profesională Tătăruşi, Şcoala Profesională Coarnele Caprei şi Şcoala Gimnazială Larga Jijia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.