anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 24.10.2020

Advertorial

Firma de Încredere - Un nou proiect desfășurat la nivel european

GALERIE
logo1
  • logo1
- +

Marketing intelligence este un termen alternativ, mai cuprinzător, pentru cercetarea de piață. Segmentul vizat este cel despre consumatori, prin opiniile acestora urmărindu-se măsurarea gradului de satisfacție. Inventat inițial pentru a veni în ajutorul întreprinzătorului pentru dezvoltarea afacerii proprii, acesta devine un instrument util și potențialului client în alegerea unui prestator de servicii.
 

Un demers similar în acest sens îl are proiectul Firmă de Încredere care, la momentul actual, are o prezență în opt țări europene. Vorbim despre o bază de date ce intenționează să adune la un loc toți acei întreprinzători care au obținut rezultate pozitive în urma verificării printr­un algoritm cu scopul realizării unei analize de sentiment (sentiment analysis).

Prestatorii de servicii care se califică pentru a intra în proiect devin membrii pe site, primesc user și parolă și beneficiază de un profil de unde își pot adăuga poze și pot edita informațiile relevante cu privire la activitatea lor. Site-ul proiectului (www.firmadeincredere.ro) este foarte bine optimizat SEO, apărând in fruntea rezultatelor de căutare. Vizibilitatea nu se limitează doar la mediul online, prin cartea de vizită electronică, ci devine posibilă și în realitatea activității de zi cu zi. Materialele care sunt puse la dispoziție prestatorilor de servicii - certificat, autocolante și logo, vor face cunoscută includerea în acest proiect față de parteneri și clienți existenți sau potențiali.

Firmă de Încredere aduce un element nou pe piața europeană, oferă o identitate afacerii și înlesnește crearea unei relații ce se bazează pe transparență. Vorbește despre încrederea în munca depusă și valorifică vocea clientului ca și unic mod de evaluare a serviciilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Nicolae GRECU

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Hagi şi colegii săi de generaţie nu joacă așa cum cântă geometria politică.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Eugen MUNTEANU

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Agresive şi insidioase, subprodusele culturale pe care le numim, cu un termen generic, manele ne dau măsura răspândirii îngrijorătoare a ţigănirii unei mari părţi a publicului românesc.

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

pr. Constantin STURZU

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

Aceasta e probabil cea mai grea poruncă din toată Evanghelia: "Iubiţi pe vrăjmaşii voştri!". Completată imediat de: "faceţi bine celor ce vă urăsc pe voi; binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, rugaţi-vă pentru cei ce vă fac necazuri" (Luca 6, 27-28). Pare greu de împlinit acest cuvânt din două motive: pentru că nu înţelegem de ce ni se adresează nouă acest îndemn şi pentru că nu ştim ce înseamnă "a iubi".

Archaeus

Alex VASILIU

Archaeus

Chiar dacă nu aş fi avut posibilitatea să ascult concertul de duminică, 4 octombrie, gândurile despre Archaeus şi-ar fi găsit locul aici. Nu doar pentru că s-au împlinit trei decenii şi jumătate de când a fost înfiinţat. 

pulspulspuls

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

O ştire pozitivă pe ziua de astăzi, dacă tot e uichend: apreciem în mod deosebit efortul madamei senator şi notar de Bucureşti Iulia Scântei de a bate atâta amar de drum până la Iaşi personal, deşi putea semna o împuternicire, cum face atâtea pentru partid, ca să îşi depună aici dosarul de candidat la un nou mandat de senator. 

Caricatura zilei

Plasma

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.