Fiscul a pus pe tarabă uscătorul unei persoane din Tătăraşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Fiscul a pus pe tarabă uscătorul unei persoane din Tătăraşi

Din cauza datoriilor pe care le-au acumulat către bugetul statului mai multe persoane fizice s-au trezit cu bunurile proprietate personală scoase la vânzare.

GALERIE
datorii-esalonare-Fisc
  • datorii-esalonare-Fisc
- +

Fiscul ieşean va executa silit trei persoane fizice, la sfârşitul acestei luni, pentru neachitarea obligaţiilor financiare către bugetul de stat.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi are de recuperat cea mai mare datorie de la Ana Cristina Filimon, care ar putea rămâne fără un teren şi două spaţii comerciale în valaore de cel puţin un milion lei. Singurul inconvenient care ar putea apărea în reuşita licitaţiei ar fi că cele trei imobile sunt grevate de sarcini, ele fiind gajate către bănci în urma contractării unor credite. Astfel, inspectorii fiscali vor încerca să vândă un teren de 790 mp, situat în extravilanul municipiului, cumpărat de debitoare în urmă cu şapte ani. Licitaţia pentru imobil va începe de la suma de 100.108 lei. Tot de la aceeaşi debitoare se va încerca vânzarea a două spaţii comerciale de pe strada Gării, ambele cu un preţ de pornire de 461.000 lei. Unul din spaţii are suprafaţa de 105 mp, iar cel de-al doilea 97 mp. Totodată, vor mai fi scoase la tarabă uscătorul şi spălătorul unei ieşence din Tătăraşi. Cele două bunuri ale debitoarei au o suprafaţă utilă de aproximativ 10 mp şi un preţ de pornire de 5.900 lei. În cadrul aceleiaşi licitaţii, DGFPJ va încerca să vândă un apartamentul lui Mihăilescu Ion Emilian din cartierul Alexandru cel Bun, al cărui preţ de pornire a fost stabilit la 235.400 lei. „Apartamentul are trei camere cu dependinţe în suprafaţă utilă de 78,00 m.p. împreună cu dreptul de coproprietate perpetuă şi forţată asupra cotei părţi indivize de 4,46% din părţile şi dependinţele  comune ale imobilului, care prin natura şi destinaţia lor sunt în folosinţa tuturor coproprietarilor, precum şi cota indiviză a terenului aferent apartamentului, în suprafaţă de 15,60”, se arată în anunţul de licitaţie. Licitaţiile vor avea loc pe 28 martie, ora 10, la sediul DGFPJ de pe strada Anastasie Panu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.