anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Fiscul a pus pe tarabă uscătorul unei persoane din Tătăraşi

Din cauza datoriilor pe care le-au acumulat către bugetul statului mai multe persoane fizice s-au trezit cu bunurile proprietate personală scoase la vânzare.

GALERIE
datorii-esalonare-Fisc
 • datorii-esalonare-Fisc
- +

Fiscul ieşean va executa silit trei persoane fizice, la sfârşitul acestei luni, pentru neachitarea obligaţiilor financiare către bugetul de stat.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi are de recuperat cea mai mare datorie de la Ana Cristina Filimon, care ar putea rămâne fără un teren şi două spaţii comerciale în valaore de cel puţin un milion lei. Singurul inconvenient care ar putea apărea în reuşita licitaţiei ar fi că cele trei imobile sunt grevate de sarcini, ele fiind gajate către bănci în urma contractării unor credite. Astfel, inspectorii fiscali vor încerca să vândă un teren de 790 mp, situat în extravilanul municipiului, cumpărat de debitoare în urmă cu şapte ani. Licitaţia pentru imobil va începe de la suma de 100.108 lei. Tot de la aceeaşi debitoare se va încerca vânzarea a două spaţii comerciale de pe strada Gării, ambele cu un preţ de pornire de 461.000 lei. Unul din spaţii are suprafaţa de 105 mp, iar cel de-al doilea 97 mp. Totodată, vor mai fi scoase la tarabă uscătorul şi spălătorul unei ieşence din Tătăraşi. Cele două bunuri ale debitoarei au o suprafaţă utilă de aproximativ 10 mp şi un preţ de pornire de 5.900 lei. În cadrul aceleiaşi licitaţii, DGFPJ va încerca să vândă un apartamentul lui Mihăilescu Ion Emilian din cartierul Alexandru cel Bun, al cărui preţ de pornire a fost stabilit la 235.400 lei. „Apartamentul are trei camere cu dependinţe în suprafaţă utilă de 78,00 m.p. împreună cu dreptul de coproprietate perpetuă şi forţată asupra cotei părţi indivize de 4,46% din părţile şi dependinţele  comune ale imobilului, care prin natura şi destinaţia lor sunt în folosinţa tuturor coproprietarilor, precum şi cota indiviză a terenului aferent apartamentului, în suprafaţă de 15,60”, se arată în anunţul de licitaţie. Licitaţiile vor avea loc pe 28 martie, ora 10, la sediul DGFPJ de pe strada Anastasie Panu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.