Fiscul cere răspunderea personală patronilor de la dealerul Suzuki
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

Fiscul cere răspunderea personală patronilor de la dealerul Suzuki

Insolvenţa firmei Complexul Auto Doly a lăsat în urmă datorii de 71.000 de lei.

GALERIE
salonul_auto-suzuki-vitara
  • salonul_auto-suzuki-vitara
- +

Soţii Liviu şi Iuliana Pieptu, patronii firmei care vinde marca auto Suzuki în Iaşi, trebuie să plătească din buzunarul propriu datoriile lăsate în urmă de falimentul firmei Complexul Auto Doly. Solicitarea a venit din partea Adminsitraţiei Judeţene de Finanţe Publice Iaşi, singurul creditor al firmei, şi a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Iaşi pe 8 iunie, primul termen urmând să aibă loc pe 17 noiembrie 2015.

Închiderea procedurii insolvenţei, după ce s-a constatat că în patrimoniul firmei nu există bunuri ce pot fi valorificate pentru a plăti datoriile, a avut loc în octombrie anul trecut, iar din acel moment se încearcă atragerea răspunderii personale a administratorilor. Potrivit rapoartelor publicate de administratorul judiciar al firmei, soţii Pieptu trebuie să restituie la bugetul de stat peste 71.000 lei, sumă înscrisă în tabelul definitiv al creanţelor. Totuşi, trebuie menţionat că Liviu şi Iuliana Pieptu mai deţin o firmă, SC Doly SRL, prin care funcţionează ca dealer al mărcii Suzuki în Iaşi şi în patrimoniul căreia sunt înregistrate bunurile mobile şi imobile, astfel că activitatea economică nu este afectată. În 2013, firma nu prea a avut activitate, înregistrând datorii totale de 26.000 lei şi pierderi de 294 lei. În schimb, firma SC Doly SRL, a avut anul trecut afaceri de 5,2 milioane lei şi profit de 353.000 lei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.