Florile iubirii pe care le găsești la o florărie online București (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Advertorial (P)

Florile iubirii pe care le găsești la o florărie online București (P)

GALERIE
articol buchetul perfect
  • articol buchetul perfect
- +

Cea mai cunoscută dovadă a afecțiunii pe care i-o purtăm cuiva sunt și florile pe care i le oferim persoanei respective. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre persoana iubită. De fapt, trebuie să recunoaștem, femeilor le plac florile și vor aprecia întotdeauna gestul celor care le oferă acest mic simbol al afecțiunii. Dacă și tu vrei să îți surprinzi plăcut partenera, fie că este vorba despre o ocazie specială sau nu, atunci îți recomandăm să apelezi la o florarie online Bucuresti, pentru un aranjament floral de-a dreptul special.

Flori la domiciliu, pentru cea dragă ție

Există multe flori cu ajutorul căreia îi poți demonstra celei pe care o iubești că sentimentele tale sunt sincere. Dar, înainte de a discuta despre aceste flori, hai să fim puțin mai pragmatici. Până la urmă, ești bărbat, așa că înainte de romantism, ai nevoie de argumente care să te convingă că florile nu reprezintă deloc un gest ”învechit”. Trebuie să recunoști, chiar dacă partenera ta susține că astfel de gesturi nu sunt pentru ea, este imposibil să-i reziste unor buchete de flori, create special pentru ea. Și dacă îi faci și o surpriză, să primească acele flori la domiciliu, atunci deja poți spune că ai făcut mare în relația voastră.

Flori care șoptesc: Te iubesc

Mulți dintre bărbați consideră că nu există reguli stricte privind florile pe care le poți oferi femeii iubite. Cu toate acestea, lucrurile nu stau chiar așa, mai ales dacă vrei să faci o declarație de dragoste… florală. Specialiștii în domeniu sunt de părere că există unele flori cu care nu dai greș niciodată, unele care ”merg” și altele care sunt total contraindicate. De aceea, am decis să îți venim în ajutor și să îți oferim trei exemple de flori cu care nu ai cum să dai greș, și care îți vor convinge partenera de sentimentele tale. 

Trandafirii, mereu printre preferințe

Chiar dacă iubita sau soția ta preferă alte flori, nu va rezista niciodată unui buchet frumos de trandafiri. Sunt considerate florile iubirii, și nicio altă floare nu ”vorbește” mai frumos despre dragoste, cum o fac acele buchete de trandafiri cu care o poți surprinde pe cea care ți-a furat inima. Evident, trandafirii roșii sunt cei mai potriviți, fiind considerați simbolul iubirii veșnice. Fie că este vorba despre o ocazie specială, sau pur și simplu vrei să îi faci o surpriză plăcută, cu trandafirii pur și simplu nu ai cum să dai greș. 


Cu toate acestea, nici celelalte culori nu sunt mai prejos. Totuși, pentru a demonstra că știi să fii și romantic, culorile alb sau roz pentru trandafirii pentru ea sunt o alegere la fel de potrivită. 

Lalelele, pentru noi începuturi

Sunt prea puține persoanele care asociază delicatele lalele cu o floarea a iubirii. Cu toate acestea, specialiștii în domeniu sunt de părere că aceste minunate flori ale primăverii sunt perfecte pentru așa ceva. De altfel, în perioada victoriană, lalelele erau preferate de nobilii de atunci, care își însoțeau biletele de dragoste transmise persoanei iubite cu un buchet frumos de lalele roșii. Simbolistic, lalelele înseamnă noi începuturi, așa că găsește un bun prilej de a le oferi celei dragi, și ai grijă ca și ea să știe semnificația gestului tău. 

Crinii, simbolul iubirii sincere

Printre florile iubirii se află și crinii, considerați de multe persoane ca fiind unele dintre cele mai frumoase și impresionante minuni ale naturii. Într-adevăr, un buchet de crini este ceva cu adevărat special, iar cea care îi va primi se va simți de-a dreptul copleșită. Poți să o surprinzi plăcut cu un astfel de aranjament floral, și îndreaptă-ți atenția către cei albi dacă mesajul pe care vrei să-l transmiți este de iubire sincere, necondiționată, că îi ești devotat, iar sentimentele tale sunt sincere. Dacă iubirea este una pasională, atunci folosește crini roșii, iar femeia iubită va înțelege imediat care este semnificația gestului tău.  
Acestea au fost sugestiile noastre privind un clasament al celor mai romantice flori, care să transmită partenerei tale iubirea ce i-o porți. Evident, tu poți alege și altceva, dacă ești de părere că ar avea același efect. Totuși, nu neglija recomandările pe care ți le-am făcut, și vei fi mai mult decât mulțumit de rezultatul alegerii făcute. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.