Flotă de 40 de autoutilitare speciale pentru ApaVital
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 26.01.2022

Flotă de 40 de autoutilitare speciale pentru ApaVital

GALERIE
apavital, flota, autoutilitare
 • apavital, flota, autoutilitare
- +

Ultimul contract din cele patru de furnizare materiale şi echipamente din proiectul uriaş pe fonduri europene derulat de ApaVital este vizat de o singură ofertă. De fapt, de câte o ofertă pentru două din cele trei loturi în care a fost împărţită flota de autoutilitare specializate. Cele două oferte au venit din partea Casei Auto Leţcani SRL.

 Primul lot vizează 4 autoutilitare cu 7 locuri şi benă pentru transportul utilajelor şi 19 autovehicule similare cu ladă pentru transportarea materialelor. Al doilea lot prevede 13 autoutilitare cu două locuri şi alte 4 pentru transportarea probelor prelevate de apă şi apă uzată. Lotul 3, care cuprinde o autoutilitară tip atelier mobil cu două compartimente (atelier cu dotări şi vestiarul pentru muncitori), rămâne astfel neofertat. Potrivit anunţului de licitaţie, Apavital va trebui să anunţe cel mai târziu la începutul verii dacă ofertele depuse sunt şi câştigătoare.

Primul contract de acest fel, de furnizare a echipamentelor de laborator pentru tratare apă potabilă şi apă uzată, a fost adjudecat deja în august de Envirotronic, firmă care a depus singura ofertă. Al doilea şi cel mai mare contract, de furnizare de utilaje pentru reţelele de canalizare, 14,65 de milioane de lei, este încă în procedură de licitaţie. Doi ofertanţi sunt înscrişi în cursă. Al treilea contract, cel de furnizare a unor utilaje operaţionale, cu preţ de pornire al licitaţiei 5,9 milioane de lei este de asemenea în desfăşurare, cu un singur ofertant înscris. Proiectul include şi 14 contracte de lucrări, dintre care pentru 5 a fost iniţiată procedura de atribuire prin licitaţie. Până acum nu a fost desemnat niciun câştigător. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Atunci când şi-au prezentat pachetul de cereri adresate Occidentului, reprezentanţii diplomatici ruşi nu aveau cum să spere că simplul zăngănit de arme în preajma graniţelor ucrainene poate inversa un amplu proces geopolitic derulat pe un interval de aproape trei decenii.

Filmuletul zilei

opinii

Asachi întemeietorul

Florin CÎNTIC

Asachi întemeietorul

Gh. Asachi este una dintre figurile fondatoare ale instituţiilor moderne în Iaşi. Printre ele, şi Arhivele Statului Moldovei care, la 190 de ani de funcţionare neîntreruptă, rămâne una dintre instituţiile fundamentale ale oraşului.

Hombre şi patimile

Radu PĂRPĂUȚĂ

Hombre şi patimile

Hombre locuia în Iaşi, în oraşul culturii cum se zice cu o vorbă tocită. Dar dacă ne referim la cartierul Bularga cel puţin nici nu poate fi vorba de „oraşul culturii”. Bulargăi îi spun, chiar locuitorii cartierului, ŢŢŢ, adică Ţaţe, Ţoape şi Ţărani. Sigur, or fi şi oameni deosebiţi printre ei. Desigur că şi alte oraşe au asemenea cartiere. Şi asemenea oameni. Spun asta deşi nu am fost la Londra, Avignon sau Târgu Bujor.

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Deși subiectul e același ca într-o povestire de Sadoveanu - o vânătoare -, alt text scris de Dan Eremia Grigorescu păstrează tușe din stilul, din atmosfera prietenului vârstnic și taciturn. Dar nu admirăm, ca să mă exprim în termeni de facere a imaginii, panoramări îndelungi, detalii generos lăsate privirii. Acum savurăm cadre scurte, ritmic, aproape nervos montate, potențând starea de neliniște, de pericol iminent, aproape fatal. Nu numai descrierea momentelor de așteptare imprimă viteza, savoarea lecturii, ci, în plus, momentul unic, de povestire incredibilă dar adevărată a dansului vânătorului cu fiara, ultimă încontrare pe viață și pe moarte, urmată de finalul imprevizibil.

pulspulspuls

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

Aşadar, vorba filmului lui Porumboiu jr.:A fost sau n-a fost un scenariu pus la punct chiar de Simion&compania lui de băieţi cu ochi albaştri ce privesc înspre răsărit, aşa cum pare multora să fi fost acolo în piaţă, la episodul cu cerneala peste meclă? 

Caricatura zilei

Șoșoacă și racheta

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X