anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Folosește cele mai performante echipamente de protecție și soluții pentru igienă și sănătate (P)

GALERIE
dezinfectantisiechipamenteprotectie
 • dezinfectantisiechipamenteprotectie
- +

Echipamentul de protecție se referă la halatele sterile, medicinale, combinezoane, măști, mănuși, acoperitori pentru cap și încălțări, ce au rolul protejării personalului medical din spitale, cabinete medicale private, laboratoare, cabinete stomatologice sau centrele de înfrumusețare. Principalul rol al acestora este acela de a proteja atât purtătorul, cât și beneficiarul unui serviciu, de factorii externi, precum virușii, bacterii sau alte microorganisme contaminatoare.

Ce implică un echipament de protecție performant?

Un echipament de protecție performant reprezintă metoda prin care un angajat al unui spital, cabinet medical, laborator, salon SPA sau centru de înfrumusețare se protejează de potențialii viruși și bacterii cu care poate intra în contact în urma consultării unui pacient sau efectuării anumitor manevre. 

Un echipament complet este format dintr-o acoperitoare pentru cap, cu bandă elastică, pentru o fixare perfectă în zona capului, banda elastică ce previne alunecarea bonetei în timpul exercitării profesiei.

O mască chirurgicală este indispensabilă, întrucât evită transferarea stropilor de salivă, inhalarea prafului ori a picăturilor diverselor soluții folosite. 

Mănușile chirurgicale de unică folosință, din latex sau nitril, pudrate ori nepudrate, se folosesc ca și protecție împotriva microbilor și a substanțelor periculoase. 

Halatul de protecție face parte din uniforma de serviciu, deși este confecționat din materiale textile, de unică folosință. Acesta are rolul de evita contactul direct cu diverse substanțe sau lichide organice. 

Combinezonul de protecție este necesar atunci când există riscul intrării în contact cu substanțe periculoase și pentru prevenirea contaminării cu diverși viruși, bacterii sau microorganisme. Confecționat cu o glugă și manșete elastice, dintr-un material laminat GSM respirabil neimprimat, face parte din categoria III CE, categorie descrisă în termeni medicali ca fiind destinată pentru pericolele cu risc ridicat și protejarea împotriva particulelor uscate periculoase și a pulverizării chimice. 

Pentru a întregii echipamentul și pentru a putea preveni pe deplin contactul cu substanțe, bacterii sau virusuri, acoperitorii de pantofi de unică folosință au menirea de a proteja încălțările, evitând transportarea lichidelor sau microorganisemelor dintr-o încăpere în alta. 

Pentru a veni în ajutorul cadrelor medicale, dar și a cabinetelor medicale, saloanelor de înfrumusețare, centre SPA și chiar al industriei alimentare, Sanito.ro propune spre comercializare aparate automate și dispensere automate pentru acoperitorile de pantofi. Acestea facilitează încălțarea, fiind de mare ajutor personalului medical în momentul în care deja sunt echipați și doresc să evite contaminarea prin încălțarea manuală a botoșeilor. Sunt necesare soluții hidroalcoolice pentru dezinfectare echipamente protectie, soluții cu activitate antibacteriană, ușor de utilizat, pentru dezinfecția rapidă a echipamentelor de protecție, dar și a suprafețelor din cadrul unui spital, cabinet medical, laborator sau centru de înfrumusețare. 

Cine are nevoie să folosească un astfel de echipament? 

Echipamentele de protecție sunt indispensabile în spitale, cabinetele medicale, stomatologice, laboratoare, centre de examinare, centre de înfrumusețare, SPA și chiar în industria alimentară. Personalul angajat în astfel de instituții și locații folosesc echipamentele de protecție pentru ținerea la distanță a virușilor, bacteriilor, microorganismelor, a diverselor substanțe și lichide cu care pot veni în contact atunci când își desfășoară activitatea. 

De ce este necesară folosirea unui echipament de protecție?

Folosirea unui echipament de protecție în spitale este necesar atunci când personalul medical efectuează consulturi pacienților cu boli virale, pentru a evita contaminarea cu diverși viruși. În sălile de operație, chirurgii le folosesc pentru a nu se stropi cu diverse lichide sau substanțe în momentul intervențiilor chirurgicale. Bonetele de cap evită căderea firelor de păr în plăgile operatorii, evitând infectarea acestora. Tot în spitale, echipamentele medicale sunt folosite și de vizitatorii pacienților. În acest caz, echipamentul evită contaminarea pacientului cu bacteriile aduse din exteriorul spitalului. 

Dentiștii folosesc cu precădere acoperitori pentru cap, măști, mănuși, halate și botoșei, atunci când efectuează lucrări dentare. 

În centrele de înfrumusețare, acestea sunt folosite pentru menținerea unui igiene corespunzătoare și evitarea contaminării personalului, dar și a clientelor cu potențiale boli transmisibile, bacterii sau infecții în momentul procedurilor efectuate. 

Echipamentele medicale de protecție comercializate de Sanito.ro, se încadrează în categoria III de protecție, reușind să protejeze purtătorul echipamentului împotriva potențialelor pericole ce pot surveni în momentul unui contact direct cu un pacient sau client, după caz. 

sursa foto: freepik.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.