Fonduri Europene pentru Digitalizarea Firmelor (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presa

Fonduri Europene pentru Digitalizarea Firmelor (P)

GALERIE
close-up-businessman-with-digital-tablet_1098-549-p3wnkp6ui3mkfv88b0lov4lhhv1qyu61oy69izrdl4
 • close-up-businessman-with-digital-tablet_1098-549-p3wnkp6ui3mkfv88b0lov4lhhv1qyu61oy69izrdl4
- +

Daca ai o afacere in producție, servicii sau comert poți sa-ți dezvolți afacerea prin digitalizare în cadrul Programul Național de Digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, finanțat în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020

Fondurile Europene acordate sunt cuprinse intre 30.000 si 100.000 euro.

Cheltuielile eligibile in cadrul proiectului de digitalizare sunt:

 • Cheltuieli privind achiziția de hardware TIC, a altor dispozitive și de echipamente aferente, (inclusiv cheltuieli de instalare, configurare, punere în funcțiune);
 • Cheltuieli aferente achiziționării și/sau dezvoltării și/sau adaptării aplicațiilor software/licențelor necesare implementării proiectului, configurarea și implementarea bazelor de date, migrarea și integrarea diverselor structuri de date existente, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA;
 • Cheltuieli aferente achiziționării unui website de prezentare a companiei, inclusiv achiziția de domeniu și găzduirea pe server;
 • Cheltuieli aferente achiziționării unui nume de domeniu nou “.ro” direct de la furnizorul național de domenii “.ro”;
 • Cheltuieli aferente instruirii personalului care va utiliza produsele implementate/achiziționate și a personalului care va asigura mentenanța;
 • Cheltuieli de achiziție a serviciilor de auditare intermediară/finală, financiară;
 • Cheltuieli de servicii de consultanță pentru elaborarea documentațiilor necesare pregătirii proiectului propus spre finanțare si/sau managementul proiectului (inclusiv elaborarea documentațiilor necesare implementării proiectului).

Beneficiari eligibili:

 • Microintreprinderile (pana in 9 angajati)
 • Firmele mici si mijlocii (de la 10 pana la 249 de angajati)

Criterii de eligibilitate:

 • Activitate de MINIM 1 AN și profit din exploatare, în anul fiscal anterior;
 • Beneficiarii NU TREBUIE să fie în dificultate, în faliment, în dizolvare, lichidare, suspendare sau reprezentantul legal să nu fie condamnat într-o hotărâre cu valoare juridică.

Apelează cu încredere la o firmă specializată în elaborarea de proiecte deoarece de multe ori anumite formulări și micile detalii fac diferența.

În plus, ne asumăm implementarea. Succesul unui proiect nu înseamnă aprobarea cererii de finanțare, ci finalizarea lui, respectiv decontarea și depășirea cu bine a perioadei de monitorizare.

Regal Group Fonduri Europene, autor Sofroni Mălin

Consultanta fonduri europene iasi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pandemos

Cătălin ONOFREI

Pandemos

Profitorii şi (de)mobilizaţii.

Filmuletul zilei

opinii

Răul învinge

Briscan ZARA

Răul învinge

Răul învinge aproape de fiecare dată pentru că noi, oamenii, îl supraestimăm. Victoria binelui poate fi cel mult de moment, dar pe termen lung se dovedeşte mereu că răul îşi revendică izbânda înzecit. Şi asta numai din cauza reacţiei noastre, a oamenilor, la spaimă.

Câţi (mai) suntem?

Ciprian IFTIMOAEI

Câţi (mai) suntem?

Un răspuns din perspectiva statisticii oficiale.

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mihai DORIN

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mai bine mai târziu decât niciodată, s-a dezvelit la Iaşi, în contextul Centenarului Marii Uniri, un bust al lui Octavian Goga. Corifeii revizionismului progresist au reacţionat nervos. Nu mai este loc pentru ctitorii Marii Uniri şi ai ideii naţionale, dacă nu corespund grilei lor de lectură. Câteva generaţii de români au crescut cu versurile, ideile şi idealurile lui O. Goga, crezând în România şi datorită geniului poetului „patimii noastre”. A venit se pare vremea să curmăm această tradiţie periculoasă şi să-l sacrificăm din nou pe Goga. Comuniştii nu au procedat altfel.

pulspulspuls

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Auzim că s-a discutat la vârf în coaliţie, mai ales ieri, ca ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să fie schimbat din funcţie în urma gafelor, chiar dacă discutabile, din ultima perioadă. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.