anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Fonduri Europene pentru Fermieri/Agricultori cu experiență (P)

GALERIE
pexels-jake-heinemann-1482101-scaled-p52xdsn77uajvititobxdss81wa7zq78xzxj1rcozs
 • pexels-jake-heinemann-1482101-scaled-p52xdsn77uajvititobxdss81wa7zq78xzxj1rcozs
- +
Daca esti fermier afla din acest articol cum te poți dezvolta cu Fonduri Europene Nerambursabile.
 
Investiții pe care le poți face cu ajutorul fondurilor europene pentru fermieri
• utilaje;
• teren;
• echipamente de irigatii;
• dezvoltarea exploatatiei existente;
• dezvoltarea unei linii de procesare;
• construcții sau extinderi.
 
Dacă pe lista ta de priorități de află una dintre investițiile de mai sus, ia legătura cu noi. Suntem firma de consultanță pentru proiecte europene din Iasi pe care te poți baza. Oferim informații detaliate și sprijin pentru obținerea și implementarea de proiecte cu fonduri nerambursabile pentru fermieri și agricultori. 
 
Fermierii care au deja experientă de peste 2 ani pot să beneficieze de fonduri europene pe submăsura 4.1 pentru perioada de tranziție 2021-2022:
sM4.1 – a        Construcţia, extinderea, modernizarea și dotarea construcțiilor din cadrul fermei achiziții simple și echipamente de irigații în fermă (exceptând legumicultură și cartof) – alocare publică 125 milioane euro
sM4.1 – vegetal și zootehnic și condiționare și procesare în fermă și marketing (fără sectorul legume și cartofi) (modernizare) – alocare publică 110 milioane euro
sM4.1 – tineri fermieri achiziție utilaje (vegetal și zootehnic) – alocare publică 75 milioane euro
sM4.1 – zootehnie (producție primară și marketing; fără condiționare și procesare) NAȚIONAL – alocare publică 240 milioane euro
sM4.1 – zootehnie (producție primară și marketing; fără condiționare și procesare) MONTAN – alocare publică 60 milioane euro
sM4.1 – legume (inclusiv în spații protejate) și cartofi (producție primară, condiționare și marketing, inclusiv utilaje și irigații) – alocare publică 100 milioane euro
sM4.1 – condiționare, procesare și marketing – legume și cartofi (modernizare) – alocare publică 50 milioane euro.
 
Pentru aceste Fonduri Nerambursabile este necesară o cofinantare de aproximativ 30%.
Beneficiari eligibili:
• Persoană fizică autorizată ;
• Întreprindere familială;
• Întreprindere individuală;
• Societate pe acţiuni – SA;
• Societate în nume colectiv – SNC;
• Societate în comandită pe acţiuni – SCA;
• Societate cu răspundere limitată – SRL;
• Societate comercială cu capital privat;
• Institute de cercetare – dezvoltare;
• Societate agricolă;
• Cooperativă agricolă;
• Grup de producători.
 
Găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta ferma sau culturile agricole cu ajutorul fondurilor europene dacă iei legătura cu noi – firmă experimentatăRegal Group Fonduri Europene,autor Sofroni MălinConsultanta fonduri europene iasicare oferă consultanță pentrufonduri europene Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.