Fonduri guvernamentale pentru companii sustenabile – Programul ElectricUp (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 23.06.2021

Advertorial

Fonduri guvernamentale pentru companii sustenabile – Programul ElectricUp (P)

GALERIE
solar-panels-meadow_1286-146-p3wnne0821b3npbllog9hy5yojsjznuee9d9yhrts8
  • solar-panels-meadow_1286-146-p3wnne0821b3npbllog9hy5yojsjznuee9d9yhrts8
- +

Consultanta Fonduri Europene  Regal Group Fonduri Europene

Sustenabilitate,  companii circulare – nu reprezintă doar termeni care dau bine să fie asociați cu business-ul tău, ci o responsabilitate față de mediu. Pentru reducerea emisiilor de carbon si producerea de energie sustenabilă prin panouri fotovoltaice a fost lansat programul de finanțare nerambursabilă ElectricUp.
Suntem firma de consultanță pentru proiecte europene din Iasi pe care te poți baza. Oferim informații detaliate și sprijin pentru obținerea și implementarea de proiecte cu fonduri nerambursabile. 
Detaliile Programului ElectricUp
Programul Electric Up are buget total de 100  milioane de euro  pentru instalarea panourilor fotovoltaice și a stațiilor de încărcare electrice.
Programul a fost  lansat pe 4 decembrie 2020, cu un termen limită  de depunere a proiectelor de 60 de zile.
ElectricUp se adresează IMM-urilor și firmelor din sectorul HoReCa. Valoarea maximă a unui proiect este de 100.000 euro, ceea ce înseamnă că vor primi fonduri nerambursabile cel puțin 1.000 de proiecte.
Potrivit surselor oficiale, programul pentru stimularea utilizarii surselor de energie verde va fi activat anual, în perioada 2021-2027.
De ce este nevoie de energie verde? Context.
Potrivit  Ziarului Financiar, ,,România se află pe locul 10 în Europa la consumul de energie verde: 23,8% din consumul total de energie al României în 2018 a fost din energie regenerabilă.
În 2018, 24% din totalul de energie consumată în România au venit din import. Energia verde abia a început în ultimii ani să ia amploare în România. Iar odată cu proiectul Comisiei Europene, Green Deal care vrea să facă din Europa, până în anul 2050, un spaţiu în care emisiile de carbon să nu depăşească ceea ce mediul nu poate absorbi în mod natural, companiile din sectorul energiei electrice vor fi nevoie să se reorienteze către energie verde, regenerabilă şi să renunţe la energia pe cărbune, astfel procentul energiei regenerabile în totalul de consum să fie mult mai mare în anii următori. Pe ultimele locuri în Europa în ceea ce priveşte consumul de energie regenerabilă în totalul de consum de energie se află Luxemburg (9%), Malta (7,9%) şi Olanda (7,3%). La polul opus se află ţările cu cele mai mari procente ale consumului de energie regenerabilă în totalul de consum de energie se află Suedia, cu 54,6%, Finlanda, 41%, şi Letonia, 40%,.
Aliniază compania ta la trendurile europene și află toate informațiileConsultanta Fonduri Europene  Regal Group Fonduri Europenedespre cum poți accesa proiectul ElectricUp sau alte preoiecte de finanțare guvernamentală sau europeană cu focus pe sustenabilitate.

Autor Sofroni Mălin

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vocile Europei

Lucian DÎRDALA

Vocile Europei

Pentru ca proiectul CVE să nu eşueze în irelevanţă, toate vocile Europei, inclusiv cele care displac establishment-ului de la Bruxelles, trebuie să se poată face auzite.

Filmuletul zilei

opinii

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Florin CÎNTIC

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Ca ieşean, simt nevoia acum, la opt decenii de la acele evenimente tragice, să meditez la ce înseamnă rana istorică a pogromului pentru memoria noastră. Cu îngăduinţa cititorilor mei, voi relua, în trei episoade, cele câteva lucruri pe care am găsit de cuviinţă să le scriu în anii din urmă, tot aici, pe acest subiect greu de epuizat.

Domnul Savaste

Radu PĂRPĂUȚĂ

Domnul Savaste

Lumea asta formată din oameni - era convins domnul Savaste - e singurul lucru care nu se poate lăsa în urmă. Ea este ceea ce ne ajunge întotdeauna. Voia să spună realitatea, nu lumea, - înţelegeam eu. Şi - mai zicea domnul Savaste - toată lumea e bună sau rea după împrejurări. „Bunioară, eu: beau şi fac urât, altădată beau şi sunt ca pâinea caldă - mă ştiu toţi copiii din cartier. De la BPR (aşa zicea el la Bodega Podu Roş) şi până acasă am juma de kilometru - la toţi le dau bomboane. Anume îmi ies dracii înainte, că ştiu că eu cumpăr bomboane pentru ei. Na!”

Muzică de toate felurile?

Alex VASILIU

Muzică de toate felurile?

Iată o întrebare ce îşi merită răspunsul ambivalent: da şi nu. 

pulspulspuls

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Fierbe piaţa politichiei liberale de câteva zile încoa’, stimaţi telespectatori, toţi întrebându-se dacă e adevărat au ba ceea ce se tot aude din ce în ce mai insistent şi mai cu detalii picante: au fost au ba zilele trecute mascaţii de la Ţaigheria din Copou acasă la ficiorul premarelui Niţos, cel la care ar fi ajuns felia cea mai groasă din caşcavalul afacerii schimbului de terenuri în care e băgat şi Peni Hill de la Iaşi? 

Caricatura zilei

Tort imobiliar

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.