Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Ford Kuga Plug-In Hybrid este cel mai bine vândut PHEV din Europa și din România. De acum, se poate comanda cu pachetul Black și scaune certificate AGR (P)

GALERIE
kuga-black-edition_circuito_15sept2022_0001
  • kuga-black-edition_circuito_15sept2022_0001
- +
  • Kuga este cel mai bine vândut hibrid plug-in (PHEV) din Europa și din România după prima jumătate a anului 2022
  • Noul pachet Black pentru Kuga ST-Line X propune un acoperiș negru, detalii exterioare negre, jante negre de 20 de inchi și numeroase opțiuni pentru culorile exterioare.
  • Noile scaune dezvoltate de către Ford pentru Kuga sunt extrem de confortabile și sunt certificate de AGR, o organizație de top specializată în sănătatea coloanei vertebrale

SUV-ul Ford Kuga Plug-In Hybrid 1 a fost cel mai bine vândut hibrid plug-in (PHEV) al oricărei mărci de pe toate piețele europene în prima jumătate a anului 2022. 2 3

Ca o continuare a succesului său de cel mai bine vândut hibrid plug-in din Europa în 2021, 2 3 peste 23.000 de Kuga Plug-In Hybrid au ajuns la clienți în 2022, cu peste 28% mai mult față de următorul cel mai bine vândut PHEV. 3

De asemenea, pe piața din România, Kuga PHEV confirmă succesul de anul trecut și rămâne lider în segmentul autoturismelor PHEV, la mare distanță de următorul model concurent.

Ford a anunțat astăzi și introducerea pachetului Black pentru Kuga ST-Line X, care include o serie de îmbunătățiri vizuale, precum și disponibilitatea unei noi opțiuni de scaun confort.

„Știm că mulți dintre clienții noștri care doresc să renunțe la o mașină cu motor convențional pe benzină sau diesel ar putea să nu fie pregătiți să treacă direct la un vehicul complet electric, iar faptul că Kuga Plug-In Hybrid este cel mai bine vândut PHEV din Europa demonstrează că este alegerea potrivită pentru mulți dintre acești clienți”, a declarat Glen Goold, director de produs Ford Kuga. „Mașinile precum Kuga Plug-In Hybrid sunt o parte crucială a angajamentului Ford față de un viitor electrificat.”

Sistemul de propulsie inteligent al modelului Kuga Plug-In Hybrid oferă flexibilitate clienților, cu o autonomie totală electrică de 57-67 km WLTP și o autonomie complet electrică în oraș de 71-88 km WLTP, permițând călătorii frecvente numai cu energie electrică. Consumul de energie de la 14,4-15,9 kWh/100 km WLTP este, de asemenea, mai mic decât al concurenților cheie. 4

Clienții beneficiază de flexibilitatea unui vehicul pe benzină, în timp ce propulsia electrică aduce un plus de performanță vehiculului. Șoferii pot lăsa Kuga Plug-In Hybrid în modul EV Auto, iar acesta va funcționa în cel mai eficient mod posibil, oferind cel mai bun consum de combustibil disponibil, indiferent de scenariul de conducere.

Pachetul Black aduce un plus de stil și individualitate gamei Kuga

Disponibil deja pentru a fi comandat, pachetul Kuga ST-Line X Black oferă elemente unice de design exterior pentru un aspect mai dinamic și mai distinctiv.

Completând întreaga gamă de culori exterioare ale caroseriei pentru un impact vizual maxim, pachetul Black alătură exteriorului sportiv propus de Kuga un acoperiș vopsit în negru, capace de oglinzi și grile inferioare față-spate cu finisaj negru. Inscripțiile ST-Line și Kuga de pe hayon sunt, de asemenea, finisate în negru, în timp ce jantele din aliaj de 20 de inchi sunt vopsite în negru.

Noua opțiune de scaune Comfort oferă suport suplimentar pentru ocupanții scaunelor din față

Clienții de Kuga pot opta acum pentru noua opțiune de scaune Comfort, certificate de cea mai importantă organizație responsabilă de sănătate coloanei vertebrale - Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

Reglarea în optsprezece direcții permite scaunului să se adapteze persoanei, fără ca aceasta să fie nevoită să își adapteze poziția la scaun – una dintre cerințele pentru a obține aprobarea de la AGR.

Înălțimea, lungimea și înclinarea scaunului pot fi ajustate, împreună cu reglarea lombară și a tetierei în patru direcții, pentru a ajuta ocupanții, indiferent de fizionomia lor, să găsească o poziție confortabilă.

Acreditarea AGR este acordată de un comitet independent de testare format din experți din diverse domenii medicale, angajați să ajute clienții să aleagă produse prietenoase cu spatele. Durerea de spate este o cauză principală a dizabilității la nivel global, iar un studiu a constatat că 63% dintre șoferi suferă de dureri de spate care interferează cu activitățile zilnice.

Mai multe informații despre ofertele actuale si unitățile Ford Kuga disponibile in stoc găsiți aici https://www.ford-iasi.ro/cerere-oferta-auto

# # #

                                                                                                                       

1 Kuga Plug-In Hybrid emisii CO 2 omologate 21-30 g/km WLTP, eficiență de combustibil omologata 0,9-1,3 l/100 km WLTP și autonomie de rulare pur electrică 57-67 km WLTP. Emisiile de CO 2 și intervalele de eficiență a combustibilului pot varia în funcție de variantele de vehicule oferite de piețele individuale.

Consumurile declarate de combustibil/energie WLTP, emisiile de CO 2 și autonomia electrică sunt determinate în conformitate cu cerințele și specificațiile tehnice ale Reglementărilor Europene (CE) 715/2007 și (UE) 2017/1151 cu modificările ulterioare. Procedurile standard de testare aplicate permit compararea între diferite tipuri de vehicule și diferiți producători.

2 Ford of Europe raportează vânzări pentru cele 20 de piețe tradiționale europene: Austria, Belgia, Marea Britanie, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia și Elveția.

3 Conform datelor raportate de JATO Dynamics, www.jato.com

4 Conform analizei Ford.

Despre Ford Motor Company

Ford Motor Company (NYSE: F) este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan, care se angajează să contribuie la construirea unei lumi mai bune, în care fiecare persoană este liberă să se miște și să-și urmeze visurile. Planul Ford+ al companiei pentru creștere și creare de valoare combină punctele forte existente, noile capacități și relațiile mereu active cu clienții pentru a îmbogăți experiențele și a adânci loialitatea acelor clienți. Ford dezvoltă și furnizează camioane Ford inovatoare și obligatorii, vehicule utilitare sport, camionete și mașini comerciale și vehicule de lux Lincoln, precum și servicii conectate. În plus, Ford își stabilește poziții de lider în soluțiile de mobilitate, inclusiv tehnologia de conducere autonomă și oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company. Ford are aproximativ 182.000 de angajați în întreaga lume. Mai multe informații despre companie, produsele sale și Ford Credit sunt disponibile la corporate.ford.com.

Ford Europa este responsabil pentru producerea, vânzarea și întreținerea vehiculelor marca Ford pe 50 de piețe individuale și are aproximativ 35.000 de angajați la unitățile sale deținute în totalitate și la asocierile în participațiune consolidate și aproximativ 54.000 de oameni când sunt incluse entitățile neconsolidate. Pe lângă Ford Motor Credit Company, operațiunile Ford în Europa includ Divizia Ford Customer Service și 14 unități de producție (opt unități deținute în totalitate și șase unități de asociere mixtă neconsolidată). Primele mașini Ford au fost expediate în Europa în 1903 – în același an în care a fost fondată Ford Motor Company. Producția europeană a început în 1911.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri