anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

FORTECH desemnat printre „BEST MANAGED COMPANIES” din România în 2022 (P)

GALERIE
Creditul-pentru-imagine-le-apartine-organizatorilor
 • Creditul-pentru-imagine-le-apartine-organizatorilor
- +
 • Fortech obține certificarea „Best Managed Companies in Romania”, un program Deloitte care celebrează excelența în afaceri, analizată raportat la bunele practici internaționale.
 • Best Managed Companies se desfășoară de 30 de ani în peste 48 de țări din întreaga lume și acordă recunoaștere calității afacerilor antreprenorilor locali, în baza unei metodologii internaționale.
 • Înregistrarea galei poate fi urmărită aici.

Fortech a fost recunoscut printre „Best Managed Companies in Romania in 2022” în cadrul primei ediții a programului Deloitte în România. Din peste 20 de companii antreprenoriale locale înscrise, cu cifre de afaceri între 10 și 75 de milioane de euro și din industrii diferite, Fortech se numără printre cele 9 care au încheiat programul cu o certificare.

Cu o tradiție de peste 30 de ani, programul „Best Managed Companies” oferă recunoaștere companiilor private pentru excelența în management la nivel global, analizată raportat la bunele practici internaționale. Metodologia internațională folosită analizează evoluția și performanța generală a afacerii și se bazează pe 4 piloni stabiliți, și anume: strategia (misiune, viziune, scop), resursele și inovația (competitivitatea și unicitatea afacerii), cultura și angajamentul businessului (investiția în oameni) și, nu în ultimul rând, situația financiară și guvernanța afacerii. Această primă ediție în România a fost organizată de Deloitte în parteneriat cu Banca Transilvania.

Certificarea „Best Managed Companies in Romania” întărește poziția deținută de Fortech în liga celor mai mari şi căutate companii de tehnologie din România. Într-un spaţiu de afaceri dominat de branduri internaţionale de tehnologie, Fortech este unul dintre puţinii furnizori IT cu capital 100% românesc, care a menţinut de-a lungul anilor ritmul şi standardele impuse pe piaţa locală de marii jucători de profil. În cei aproape 19 ani de activitate, Fortech a devenit un partener tehnic de încredere pentru peste 260 de clienți.

Recunoașterea Best Managed Companies in Romania este una foarte valoroasă pentru noi și nu doar pentru că organizatorii evenimentului sunt două firme de top la nivel mondial și național. Nu doar prin faptul că juriul care a evaluat activitatea companiilor înscrise în program este format din oameni de valoare, ci prin faptul că metodologia aplicată și etapele prin care am trecut în proces a constituit un RMN pentru fiecare organizație. E o onoare pentru noi să primim această certificare la prima ediție a programului în România.

Este o recunoaștere nu doar a echipelor de leadership și de mananagement, ci a întregii echipe Fortech. O comunitate care a crescut frumos de la 5 la 1100+ colegi. O echipă care se mișcă foarte rapid pe piață și a fost tot timpul implicată în activitatea companiei. E o echipă cu care îmi face plăcere să lucrez. Dedic această certificare echipei Fortech pentru tot ce a făcut în acești aproape 19 ani și pentru că a adus compania la acest nivel”. – a menționat Călin Văduva, CEO Fortech, la Gala Best Managed Companies in Romania.

Parcursul Fortech

Viziunea echipei fondatoare a fost să construiască o organizaţie antreprenorială, care să îşi poată adapta rapid atât abilităţile tehnologice, cât şi modelele de colaborare cu angajaţii şi clienţii, în ton cu pulsul pieţei. În prezent, Grupul Fortech are o poziție stabilă, demonstrată atât de dimensiunea echipei, cât și de datele financiare. Din ultimele rapoarte, Fortech are o echipă formată din peste 1100 de anagajați și colaboratori, o cifră de afaceri de circa 48.5 milioane de de euro în 2021 și o creștere anuală de 15% susținută în ultimii ani.

În ultimele declarații în presă, Fortech subliniază o consolidare a serviciilor software oferite şi o orientare mai susţinută înspre construcţia de parteneriate de tip joint venture, investiţii şi achiziţii. Compania continuă să-şi aprofundeze expertiza în segmentele de interes, care includ software pentru domeniile medical, auto, financiar, producţie industrială, servicii profesionale, media și comunicare. În această orientare pe verticale de business, compania acoperă servicii de dezvoltare software end-to-end, pentru a oferi inovație, scalabilitate, calitate și viteză de execuție pentru clienți.

Următorul capitol de creștere

În perioada următoare, compania va intensifica angajările pentru a susţine trendul de creștere și dezvoltare deja existent. În prezent, organizaţia are peste 100 de posturi deschise pentru ingineri software pe direcțiile: Java, .NET, React, Angular, Full-Stack, C / C ++, DevOps, și testare. Aceste oportunităţi sunt disponibile în sediul central din Cluj-Napoca, precum şi în birourile regionale din Iaşi, Oradea şi Braşov. Compania este deschisă pentru colaborări remote, în format hibrid sau on-site.

Despre Fortech

Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiunea Transilvaniei, cu birouri regionale în Iaşi, Oradea şi Braşov, un număr de 1100+ angajaţi şi colaboratori. Compania se bucură de recunoaşterea internațională IAOP, EY, Forbes şi a fost inclusă în mod repetat în topul Deloitte Fast 50, ce clasează companiile cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală şi de Est. Mai mult, Fortech a fost selectat de Bosch în lista furnizorilor preferaţi, la nivel global în 2021.

În ultimii doi ani, Fortech s-a clasat în Top 100 cei mai doriți angajatori din România, conform unui studiu național reprezentativ realizat de Catalyst. În acest an, compania a primit recunoaștere pentru brandul de angajator prin două premii importante: Employer Brand of the Year for Large Companies și Best Employer Brand Video. Aceste premii sunt rezultatul lansării publice la final de 2021 a promisiunii de angajator sub sloganul: „Craft & Grow. Together.”

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (III)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (III)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

O lume fără SUA

Briscan ZARA

O lume fără SUA

Imităm fără măcar să ne mai dăm seama artişti, sportivi, VIP-uri, politicieni americani, urmărim în proporţie covârşitoare filme de peste ocean, ascultăm muzică produsă tot de acolo, gândim şi dorim ceea ce gândesc şi doresc ei. Vorbim pe jumătate engleză pentru că ni se pare că nu există cuvinte sau expresii echivalente în română sau care să exprime atât de bine ceea ce „simţim”. Am împrumutat până şi gesturi caracteristice lor...

Nefericitul

Cristina DANILOV

Nefericitul

Privind în jur vedem cum unii oameni știu să găsească fericirea chiar și când lumea se prăbușește lângă ei, alți sunt nefericiți, deși au totul. Pentru unii, fericirea este trecătoare și depinde de circumstanțele prezente, în timp ce alții par să fie în general fericiți sau în general nefericiți, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor. Se pune întrebarea: cum ar trebui să definim fericirea ca să putem înțelege mai bine nefericirea - prin succes și recunoaștere publică, satisfacția interioară sau altcumva?

Unificatori şi dezbinatori (I)

Mihai DORIN

Unificatori şi dezbinatori (I)

Nu sunt prea numeroase ideile creatoare de istorie. Creaţia în istorie nu e însă doar despre capacitatea de a proiecta idealuri, cât mai ales despre consecvenţa de a le perpetua, indiferent de riscuri şi de a descifra sensuri noi, în acord cu vremurile. 

pulspulspuls

Un scenariu care dă broboane reci multor liberali ieşeni. Îi va lăsa au ba Ciucă pe tuşă?

Un scenariu care dă broboane reci multor liberali ieşeni. Îi va lăsa au ba Ciucă pe tuşă?

Am râs noi, am glumit, ne-am dat coate, dar cât e glumă-i panaramă, şi ce-i serios apăi serios rămâne. Da, la ţinutul la distanţă a lui Chirica şi Alexe de către şeful liberalilor de Ziua Unirii de la Iaşi ne referim. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.