Forumul Afaceri.ro Iași 2017 va avea loc marți, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Forumul Afaceri.ro Iași 2017 va avea loc marți, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iași

GALERIE
AFACERI.RO IASI 2017 FORUM
  • AFACERI.RO IASI 2017 FORUM
- +

Marți, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iași, va avea loc cel mai complex eveniment internațional de promovare și stimulare a dezvoltării afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iași 2017. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge și APEC. Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piața economică internațională și națională.

La eveniment vor fi prezente atât delegații economice din regiunile românești Banat, Crișana și Transilvania, cât și o delegație de antreprenori britanici, condusă de Camera de Comerț din Hampshire. Întreprinzătorii din regiunea de Nord-Est a țării vor avea așadar ocazia de a întâlni parteneri strategici, investitori și reprezentanți de top ai unor companii din cadrul acestor delegații, prin intermediul întâlnirilor business-to-business pregătite de organizatori.

Acest eveniment vine în continuarea proiectelor anterioare derulate în cadrul programului Afaceri.ro și este menit să impulsioneze dezvoltarea companiilor locale. El își propune să crească numărul de parteneri și investitori interesați de derularea de afaceri în Iaşi prin promovarea oportunităților și potențialului economic al Iașului.

Forumul Afaceri.ro Iași 2017 se adresează firmelor care doresc să-și dezvolte activitatea, să întâlnească parteneri naționali și internaționali din toate domeniile de activitate economică și să identifice noi oportunități de promovare și investiții.

În cadrul evenimentului și-au anunțat prezența invitați de onoare - speakerii Forumului Afaceri.ro Iași 2017: Colin Lovering, Președinte Camera de Comerț Britanico-Română; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comerț din Hampshire; Florin Jianu, Fost Ministru IMM, Călin Humă, Președinte Bridge; Doru Lionachescu, Membru Board Banca Transilvania; Grațian Mihăilescu, Fondator Urbanize Hub, Peter Barta, Director Fundația Post Privatizare, Radu Botez, Viceprimar Primăria Municipiului Iași, Marius Maier, Manager General & Owner, CMC GRUP Broker de Asigurare, Octavian Badescu, Fondator și acționar majoritar Sameday Courier, Achiței Angela, Președinte ADV și CEO UtilDeco, Paul Butnariu, Președinte Camera de Comerț și Industrie Iași.

„Există toate premisele unui eveniment internațional de afaceri şi suntem bucuroşi să sprijinim organizarea aceastei iniţiative la Iași. Întotdeauna astfel de întâlniri sunt importante, deoarece aduc în faţa reprezentanților mediului de afaceri local parteneri și investitori naționali și internaționali. Întrucât locurile vor fi limitate, îi sfătuim pe cei interesaţi să se înscrie din timp”. (Mihail Bîrsan, Event Manager Forum Afaceri.ro Iași 2017)

Pentru detalii, vă invităm să accesați site-ul oficial al Forumului Afaceri.ro Iași 2017 (AICI).

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul partenerilor: CMC Asigurari, WinMentor, City Boutique, Exonia, Autonom, Promos Collection, Camera de Comerț Hampshire, Camera de Comerț și Industrie Iași, Camera de Comerț și Industrie Vaslui, Exquisite Photo, Business Point Club, Urbanize Hub, Bizzclub, ARIES Moldova, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Ziarul de Iași, IașiFun, Radio România Iași, Viva Fm, Revista Branche, PIN Magazine, IasiLive, Portal Management, The Markers, Zâmbetul Soarelui, Comunicate de Afaceri, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Amintiri

Cătălin ONOFREI

Amintiri

Ultimele zile ale comunismului.

Filmuletul zilei

opinii

Românitate absolută

Codrin Liviu CUȚITARU

Românitate absolută

Nu se mai putea sta în incinta clocotitoare! În frunte cu rectorul şi cu drapelul naţional, intonând, marţial, cântecul „Noi suntem români”, participanţii, încolonaţi militar, au ieşit vehement pe coridoare şi ulterior în stradă...

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

George ŢURCĂNAŞU

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

Bogdan ILIESCU

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

„It is the long history of humankind (and animal kind, too) that those who learned to collaborate and improvise most effectively have prevailed.”/ „Este învăţătura istoriei îndelungate a omului (şi a animalelor, de asemenea) că cei care au învăţat să colaboreze şi să improvizeze cel mai eficient au triumfat.” - Charles Darwin

pulspulspuls

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Caricatura zilei

Mireasa hoțomană

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.