FOTBAL/Controversații jucători ai impresarului Vulturar, ascunși de ochii fanilor Poli. Amical cu porțile închise în Copou

sâmbătă, 22 iunie 2024, 03:00
1 MIN
 FOTBAL/Controversații jucători ai impresarului Vulturar, ascunși de ochii fanilor Poli. Amical cu porțile închise în Copou

Politehnica Iași va disputa astăzi, de la ora 10:00, în Copou, un nou meci de verificare în această vară. Poli se va confrunta cu o echipă din eșalonul patru ieșean, CSM Pașcani. Va fi a două partidă amicală a verii pentru gruparea ieșeană, după ce prima a fost tot cu o echipă de „județeană”, trupa brașoveană ASF Hărman, de care a Poli a trecut duminica trecută, în deplasare, cu 5-1 (3-0).

Fanii ieșeni care își doresc să vadă la lucru noile achiziții ale grupării pe care o finanțează anual cu milioane de euro din buzunarul lor vor fi privați de această posibilitate. Asta deoarece șefii Politehnicii au anunțat că meciul va avea loc cu porțile închise.

Drept urmare, microbiștii locali nu vor putea să urmărească achizițiile controversate ale verii, sosite în această săptămână în Copou, portughezii din „beciul” ligii secunde lusitane – Guilherme Araujo Soares (Oliveirense – locul XV, primul de deasupra liniei retrogradării), Claudio Moreira Da Silva (Feirense – locul XVI, care a dat baraj), Goncalo Filipe Carmo Teixeira (Lank Vilaverdense – locul XVII, penultimul, de pe care s-a retrogradat) – și portarul Jesus Fernandez, de 36 de ani, care a retrogradat în vară cu FC Voluntari, iar acum doi ani juca în Liga a IV-a spaniolă. După cum v-am informat, toți acești jucători au venit pe filiera impresarului Florin Vulturar.

Celelalte achiziții ale verii, Tailson, cu 36 de prezențe oficiale la stelarul club brazilian FC Santos, și Atanaskoski, au debutat la Poli în disputa de la Hărman.

Imediat după meciul cu pășcănenii, fotbaliștii ieșeni vor primi liber. Luni dimineață este prevăzută plecarea în al doilea cantonament al verii, care va avea loc la Bansko, în Bulgaria.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii