FOTBAL Încă doi jucători vor lucra începând de astăzi sub comanda lui Tony la Cheile Grădiștei

miercuri, 12 iunie 2024, 03:01
2 MIN
 FOTBAL Încă doi jucători vor lucra începând de astăzi sub comanda lui Tony la Cheile Grădiștei

Politehnica Iași a început ieri primul cantonament al verii, care are loc la Cheile Grădiștei.

La primul antrenament din localitatea brașoveană amintită, antrenorul Anthony „Tony” Da Silva a contat pe cei 21 de jucători cu care a plecat luni după amiază din Copou: Ailenei, Niga, Cuciureanu (portari); F. Ilie, Ungurenașu (revenit după împrumutul la Știința Miroslava), Core (revenit după împrumutul la Ceahlăul Piatra Neamț), Ispas, Ștefanovici (fundași); Marchioni, Itu, Bordeianu, Roman, L. Mihai, Farcaș, D. Ciobanu, Camilo, Condurache, V. Ilie (mijlocași); Tailson (FC Santos), A. Gheorghiță, Harrison (atacanți).

Numărul fotbaliștilor ieșeni care vor lucra la Cheile Grădiștei va crește începând de azi, după ce ieri erau așteptați în cantonament Jatoba și Todoroski. Brazilianul a revenit din vacanță în România mai târziu decât anunțase inițial, după ce a avut probleme cu avioanele cu care s-a întors. Todoroski s-a întors marți de la echipa națională a Macedoniei de Nord, unde a fost plecat de la începutul lunii, el fiind așteptat la București și dus direct la Cheile Grădiștei. Fundașul dreapta al Politehnicii a fost rezervă neutilizată atât în testul pierdut la scor de forfait în Croația pe 3 iunie cât și în eșecul din verificarea din Cehia, de luni, scor 1-2.

Reamintim, celălalt internațional al Politehnicii, guatemalezul Samayoa, va reveni în România duminică, în ultima zi a cantonamentului de la Cheile Grădiștei, atunci când Poli va disputa primul meci amical al verii, contra ASC Hărman (Liga a IV-a Brașov). Stoperul va începe antrenamentele sub comanda lui Tony în Copou, de săptămâna viitoare.

Gruparea ieșeană, care așteaptă încă minimum cinci jucători noi în perioada următoare, se va pregăti până pe 24 iunie la baza proprie.

Noutățile ar trebui să se integreze în formula de joc în cele cinci meciuri amicale care ar urma să aibă loc în al doilea cantonament al verii, care va avea loc în perioada 24 iunie – 3 iulie, probabil la Bansko, în Bulgaria.

FOTO: Politehnica Iasi/Facebook

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii