FOTBAL: Politehnica s-a mutat la munte. Cine a întârziat și cine a plecat ieri din Copou spre Cheile Grădiștei?

marți, 11 iunie 2024, 03:00
2 MIN
 FOTBAL: Politehnica s-a mutat la munte. Cine a întârziat și cine a plecat ieri din Copou spre Cheile Grădiștei?

Politehnica Iași se va antrena, începând de astăzi, la Cheile Grădiștei, acolo unde are loc primul cantonament al verii. Poli a ajuns la munte aseară, după ce în cursul dimineții a avut loc un antrenament în Copou.

Față de lotul anunțat de ieri de Ziarul de Iași că va face deplasarea nu au apărut modificări esențiale. Singura nuanță este legată de faptul că Jatoba, care a pierdut avionul cu care trebuia să ajungă în Iași, va sosi astăzi direct în cantonament, de la București.

În rest, ieri după amiază, din Copou, alături de antrenorii Anthony „Tony” Da Silva (principal), Rui Miguel Fernandes Teixeira Machado (secund), Joao Miguel Afonso Fernandes (secund), Radu Sardescu (antrenor portari), Steven Da Silva Sanches (analist video), au plecat spre județul Brașov jucătorii pe care i-am prezentat luni: Ionuț Ailenei, Toma Niga, Matei Cuciureanu (portari); Florin Ilie, Dragoș Ungurenașu (revenit după împrumutul la Știința Miroslava), Alexandru Core (revenit după împrumutul la Ceahlăul Piatra Neamț), Rareș Ispas, Ștefan Ștefanovici (fundași); Julian Marchioni, Cătălin Itu, Mihai Bordeianu, Alin Roman, Luca Mihai, Diego Farcaș, Denis Ciobanu, Andres Camilo, Dan Condurache, Vlad Ilie (mijlocași); Tailson (FC Santos), Andrei Gheorghiță, Shayon Harrison (atacanți).

Todor Todoroski va fi preluat astăzi de la București și se va antrena începând de mâine alături de colegii de echipă, după ce fundașul amintit a fost prezent în ultima perioadă la echipa națională a țării sale, Macedonia de Nord. Aceasta a jucat pe 3 iunie în Croația și aseară, în Cehia.

Celălalt internațional al Politehnicii, guatemalezul Nicolas Samayoa, va reveni duminică în România, după testul din Argentina, de sâmbătă.

Nerecuperat total după operația la menisc din primăvară, Alexandru Hrib a fost lăsat acasă, pentru recuperare, și ar putea fi împrumutat la o altă echipă, în timp ce tratativele cu Adel Bettaieb pentru prelungirea contractului au șanse infime de a se concretiza.

Niga, Ilie și Bordeianu sunt și ei la final de contract și vor să continue în Copou, Ungurenașu, Core și Camilo ar putea să fie și ei împrumutați, iar Cuciureanu, D. Ciobanu, Condurache și V. Ilie vor evolua mai mult la juniori.

Pe parcursul săptămânii, Politehnica vrea să mai bifeze alte transferuri, Tony dorind să aibă în al doilea cantonament al verii, care se va derula în perioada 24 iunie – 3 iulie, probabil în Bulgaria, o formulă mai apropiată de cea cu care va începe campionatul.

Prima rundă a Ligii I va avea loc în jurul datei de 13 iulie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii