FOTBAL: Primul amical al verii pentru Poli. Mâine, trupa lui Tony se întoarce acasă, unde așteaptă alte noutăți

sâmbătă, 15 iunie 2024, 03:00
1 MIN
 FOTBAL: Primul amical al verii pentru Poli. Mâine, trupa lui Tony se întoarce acasă, unde așteaptă alte noutăți

Politehnica Iași va disputa mâine primul meci amical al verii. În cursul dimineții, trupa antrenată de Anthony „Tony” Da Silva, care se află, începând de luni, în cantonament la Cheile Grădiștei, se va confrunta cu ASC Hărman, echipă din Liga a IV-a Brașov.

În testul amintit ar putea să evolueze și fundașul stânga David Atanaskoski (27 de ani, venit de la vicecampioana Albaniei, Partizani Tirana), care, după cum v-am informat, în exclusivitate, a ajuns joi în cantonamentul Politehnicii. Un alt debut așteptat la Poli este cel al extremei braziliene Tailson (25 ani, fost la FC Santos), care a lucrat sub comanda lui Tony încă din prima zi a stagiului de pregătire centralizată.

Imediat după verificarea cu gruparea din Hărman, delegația ieșeană se va întoarce acasă, săptămâna viitoare urmând a se antrena în Copou. În zilele următoare sunt așteptați și alți jucători noi, care nu vor rata cel de-al doilea cantonament al verii. Acesta va avea loc în perioada 24 iunie – 3 iulie, probabil la Bansko, în Bulgaria.

Liga I de fotbal va începe în jurul datei de 13 iulie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii