FOTO: „Cele mai tari camere” din campusul Tudor. Băieții au luat primele locuri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

COMUNICAT DE PRESĂ

FOTO: „Cele mai tari camere” din campusul Tudor. Băieții au luat primele locuri

GALERIE
Locul I (4)
  • Locul I (4)
- +

Cei mai ingenioși studenți cazați în Campusul „Tudor Vladimirescu” al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași vor primi cazare gratuită pentru felul inovativ în care și-au amenajat camerele de cămin.

Câștigătorii concursului „Cea mai tare cameră din «Tudor»” au fost desemnați în această săptămână de un juriu format din studenți, profesori și reprezentanți ai Direcției Servicii Studențești, care gestionează campusul.

Aceștia au avut o misiunea grea, concursul stârnind un interes foarte mare în rândul studenților, fiind înscrise în competiție 25 de camere special amenajate de cei 61 studenți care locuiesc în ele. După o primă evaluare a juriului, toate au dat dovadă de creativitate în amenajare, ingeniozitate în folosirea fiecărui metru pătrat într-un mod util și pasiune pentru a crea un mediu de lucru și de odihnă original. Cât timp juriul a deliberat și a analizat în detaliu fiecare cameră în parte, după o grilă predefinită și publicată în regulamentul de concurs, studenții au avut posibilitatea să își ajute colegii, să îi susțină și să voteze care dintre camere le-a plăcut cel mai mult, apreciindu-le pe Facebook până duminică, 9 decembrie 2018.

Astfel, la ediția de anul acesta, Cea mai tare cameră din „Tudor” în anul universitar 2018-2019 este camera 333 din căminul T4, în care stau Adrian Perdică și Ștefan Mihai Tănase, studenți în anul al IV-lea la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”. Fiindcă a fost o competiție foarte strânsă, diferența între locul I și locul al II-lea este doar de 0,19 puncte din maximum 25 posibile.

Locul I

Pe locul al II-lea s-au situat studenții Ionuț Ursu, Denis Jureschi și Robert Luigi Diac, toți trei în anul al II-lea la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului, care locuiesc în camera 213 din căminul T13.

Locul II

Pe poziția a treia s-a aflat camera 425 din căminul T10, în care sunt cazați studenți de la alte universități de stat din Iași. Câștigătorii de pe locul al III-lea sunt Ioana Amitroaiei, anul al III-lea, Facultatea de Medicină Generală de la UMF, Elsinia Guralivu, anul al II-lea de master, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la UAIC, Roxana Cozma, anul al V-lea, Facultatea de Farmacie de la UMF și Zinaida Scurtu, anul al II-lea, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la UAIC.

Locul III

Studenții de pe locul I vor beneficia de cazare gratuită până la finalul anului universitar, cei de pe locul al II-lea vor fi scutiți de la plata căminului până în luna aprilie, în timp ce studenții de pe locul al III-lea nu vor plăti trei luni tariful de cămin. Toți studenții înscriși au adus diferite îmbunătățiri spațiului comun de locuit. În evaluarea camerelor s-a ținut cont de creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.