(FOTO – VIDEO) Maşini şi roboţi din “viitor” la ExpoTech Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

(FOTO – VIDEO) Maşini şi roboţi din “viitor” la ExpoTech Iaşi

GALERIE
IMG_4472IMG_4462IMG_4464IMG_4467IMG_4461IMG_4478
 • IMG_4472
 • IMG_4462
 • IMG_4464
 • IMG_4467
 • IMG_4461
 • IMG_4478
- +

Pasionaţii de inovaţie sau de tehnologie, sau cei care doresc să afle care sunt cele mai noi apariţii din domeniul tehnicii, au ocazia să afle mai multe la ExpoTech, un  eveniment care se află sub egida TechFest, ce se desfăşoară în acest weekend la Palas Iaşi.

Astfel, pasionaţii de tehnică pot afla cum pot să aibă propria lor implimată 3D în sufragerie, însă pentru asta ar trebui să scoată din buzunar cel puţin 2.500 de lei, şi asta dacă mai au la dispoziţie o imprimantă cu care să contruiască chiar ei câteva dintre piese.

O altă atracţie a pentru pasionaţii de tehnică, dar în special pentru cei mici, este şi hoverboard-ul, cu care se poate plimba oricine ajunge la târg, diferite maşini electrice, motociclete electrice, sau chiar solowheel şi dispozitive de realitate virtuală şi realitate augumentată.

De asemenea, cei prezenţi pot vedea şi o serie de roboţi contruiţi de către elevi, printre care şi un robot capabil să rezolve un cub rubic, sau unul prin intermediul căruia se pot culege mingile de pe podea, iar mai apoi să le arunce la coş.

Pasionaţii de tehnologie mai pot vizita târgul până mâine seară, pe data de 19 noiembrie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.