anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Campania „Ghetuţe de piele pentru piticii din Scoposeni”

FOTO: Alţi ieşeni vor să aducă bucurie în sufletele copiilor necăjiţi

GALERIE
DAN_9703DAN_9622DAN_9691DAN_9701DAN_9704DAN_9731DAN_9754DAN_9762
 • DAN_9703
 • DAN_9622
 • DAN_9691
 • DAN_9701
 • DAN_9704
 • DAN_9731
 • DAN_9754
 • DAN_9762
- +

Copiii sărmani de la Şcoala din Scoposeni, comuna Gorban, îl aşteaptă pe Moş Crăciun, iar orice sprijin pe care îl puteţi oferi le poate face iarna mai caldă sau mai plină de bucurie. În cadrul acestei campanii intenţionăm să le achiziţionăm copiilor ghetuţe, căciuliţe şi fulare, iar în cazul în care vor mai rămâne bani, le vom completa darurile acestora cu dulciuri, fructe sau alte obiecte de îmbrăcăminte. 

De asemenea, cititorii care vor să vină în sprijinul celor cinci familii a căror poveste aţi aflat-o deja sau va fi tratată în paginile ediţiilor viitoare ale „Ziarului de Iaşi“, pot aduce donaţii în haine, alimente neperisabile, îmbrăcăminte sau orice consideră că le-ar putea fi de trebuinţă familiilor nevoiaşe de la Scoposeni.

S-au alăturat campaniei

Compania „Antibiotice“ a dorit să fie alături de copiii de la şcoala din Scoposeni, donând suma de 2.500 de lei pentru ghetuţele, căciuliţele şi fularele micuţilor necăjiţi care învaţă aici. Compania sprijină de mai mulţi ani campaniile „Ziarului de Iaşi“ şi acţiunile desfăşurate de publicaţie. „Considerăm că este un gest normal şi firesc să ne implicăm în comunitatea din care facem parte. Astfel, am decis ca şi anul acesta să ne alăturăm campaniei iniţiate de «Ziarul de Iaşi» pentru micuţii din Scoposeni. Ne dorim ca odată cu darurile pregătite pentru aceşti copii necăjiţi să transmitem tinerei generaţii spiritul responsabilităţii, al generozităţii şi încrederea într-un viitor mai bun. Face parte din spiritul nostru şi din responsabilitatea pe care ne-o asumăm în comunitate”, a menţionat Ioan Nani, directorul general al Companiei „Antibiotice“.

De asemenea, alături de persoanele care ne-au contactat arătându-şi dorinţa de a se alătura campaniei au fost şi persoane care au donat bani direct în cont. Dorim să le mulţumim pentru gestul făcut, numele acestora regăsindu-se pe extrasul de cont furnizat de reprezentanţii Şcolii Gorban, de care aparţine şcoala din Scoposeni. Cei care au donat direct în cont sunt Felix Hrestic, care a oferit suma de 500 de lei, Iulia Lazăr, care a contribuit cu suma de 100 de lei, dar şi Constantin Semenov, care a virat în cont suma de 50 de lei pentru darurile micuţilor din Scoposeni.

Lista onorabilă a donatorilor

Compania „Antibiotice“ – 2.500 de lei

Felix Hrestic – 500 de lei

Iulia Lazăr – 100 de lei

Constantin Semenov – 50 de lei

Doru Pănescu – 1.000 de lei

Cristian Stanciu (Fundaţia Ecologică Green) – 1.500 de lei

Sorin Moisă – 1.500 de lei

Maricel Popa – 1.000 de lei

Costel Adăscăliţei – 500 de lei

Anonim (ieşean) – 500 de lei

Petru Movilă - 1.000 de lei

Adriana Săvescu (pensionar) – 500 de lei

Anonim – 200 de lei

USLIP Iaşi - 82 cutii de bomboane

Viorel Blăjuţ - 3.000 de lei

Marian Şerbescu - 500 de lei

FOTO: Dan LUCA

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un preşedinte discret

Lucian DÎRDALA

Un preşedinte discret

Nu se pune problema să stabilim, aici, pattern-uri ambiţioase. Se poate, totuşi, observa că preşedinţii Senatului din guvernările dominate de Ion Iliescu au fost politicieni lipsiţi de ambiţia de a controla partidul sau guvernul, acceptând fără obiecţii supremaţia lui Ion Iliescu.

Filmuletul zilei

opinii

Ultima mineriadă (I)

Florin CÎNTIC

Ultima mineriadă (I)

Faptul că la presiunea societăţii civile conducerea DIICOT a hotărât să infirme în mare măsură scandaloasa încercare de muşamalizare făcută de procurorul Doru Stoica arată cât de exploziv este dosarul represiunii din 10 august 2018.

Imagine all the people...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Imagine all the people...

Memoriei lui Philippe Muray (1945-2006)

Efemeride electronice

Ioan MILICĂ

Efemeride electronice

pulspulspuls

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Cu nespusă sfială ridicăm privirea spre mitra Sfinţiei voastre, convinşi fiind că îndrăzneala ne va fi iertată, iar rostirea noastră păcătoasă va fi aşişderea trecută cu vederea, dacă se va dovedi nevrednică de înalta judecată a Sfinţiei Voastre.

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.