FOTO Balul Bobocilor la Negruzzi- Celestial Symphony

miercuri, 19 iunie 2024, 09:08
1 MIN
 FOTO Balul Bobocilor la Negruzzi- Celestial Symphony

La Colegiul Costeche Negruzii a avut loc Balul Bobocilor, pentru alegerea Miss și Mister, plus alte categorii.

”Conceput ca temă și viziune artistică sub genericul „Celestial Symphony”, balul a deschis o lume de vis și poveste, cu pagini de muzică și dans, de inspirată coregrafie și originale momente artistice, cu forme surprinzătoare de virtuozitate, de acrobație spectaculoasă, de fantezie, din care au iradiat străluciri, efervescența unor tineri inteligenți, talentați și dezinvolți, dar și emoții, reflecții nocturne, romantism al vârstei, vibrații aproape cosmice”, scrie pe pagina de Facebook Colegiul Costache Negruzzi.

Spectacolul a cuprins probe succesive, nu doar de talent, ci și de cultură generală, de mișcare și prezentare de sine, de eleganță și grație. În premieră, conducerea școlii a introdus proba de discurs și premiul Miss și Mister Originalitate și Creativitate.
„Celestial Symphony n-a fost o simplă petrecere, a reprezentat un prilej pentru boboci de a-și etala talentele, subliniind valorile negruzziste, celebrând nu doar eleganța și frumusețea, ci și esența spiritului colegiului nostru. A însemnat provocarea organizării unui spectacol coerent, cu emoții și greșeli inerente, spiritul de echipă concretizându-se într-un final jovial, adecvat efervescenței specifice vârstei, a spus Alex Balan, coordonator.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii