(FOTO) Copaci puşi la pământ. “Răzbunarea” primarului?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

(FOTO) Copaci puşi la pământ. “Răzbunarea” primarului?

GALERIE
oteleni3otelenioteleni2
 • oteleni3
 • oteleni
 • oteleni2
- +

Un cititor a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini cu arbori tăiaţi în comuna Oţeleni. Acesta îl acuză pe primar că a dispus “măcelul” după ce ANI l-a găsit incompatibil.

“La nici 2 zile de când primarul comunei Oteleni, Felician Gheraescu a fost găsit incompatibil de către Agentia Naționala de Integritate(ANI) pentru funcția de primar al comunei Oteleni, a început Razbunarea pe anumiți oameni din Oteleni. Astfel in data de 29.03.2019, adică azi dimineața a tăiat 2 tei de pe strada școlii, nr.6, vizavi de primăria Comunei Oteleni din fata casei mele, fără nici un aviz de la Garda Forestieră Suceava, fără nici un aviz de la Direcția Silvică sau ANPM (Agenția Naționala pentru Protecția Mediului), dar și fără nici o hotărare de la Consiliul Local Oteleni și nici fără o Înștiințare în prealabil către proprietarul casei, pur și simplu abuz de putere in serviciu.

Menționez ca de 2 ani de zile, Dl.Gheraescu Felician a insistat și făcut presiuni la adresa foștilor proprietari sa ii vândă casa cu terenul lui, cum vechii proprietarii nu au cedat la presiunea atât a domnului Gheraescu cât și a oamenilor trimiși de către acesta, astăzi a găsit o modalitate de a se răzbuna pe tăierea teilor. Domnul Felician Gheraescu a comandat și Dl. Iosif Cezar, viceprimarul comunei Oteleni a executat!!

Știm cu toții, dragi consăteni de pretutindeni, ca și copacii înfrumusețează satul/orașul și ne oferă un mediu de viața sănătos, deși sunt și copaci bătrâni sau bolnavi, care necesita toaletarea lor sau chiar tăierea lor. Dar, va rog, priviți la acești capaci, la rădăcina lor și vedeți cât de sănătoși erau, cât de frumoși și înalți erau! Teiul este un arbore cu talie înaltă dreaptă, cilindrică, cu coroană densă. Frunzele sunt mari în formă de inimă și au culoare verde-deschis. Teii sunt printre cei mai frumoși copaci de umbra, nu cresc repede, dar trăiesc și peste 100 de ani. Iar eu, cu mâna pe inima, va pot spune ca am cumpărat acea casa și pentru acei 2 tei demni de un sat frumos, cu oameni frumoși și de o administrație locală corecta.

Vi se pare corect cum abuzează de putere Dl. Gheraescu Felician? Și Dl. Iosif Cezar?”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

Cosmin PAȘCA

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

Filmuletul zilei

opinii

Experimentalism

Codrin Liviu CUȚITARU

Experimentalism

„Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

Bogdan ILIESCU

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

„The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

pulspulspuls

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.