FOTO Cum se relaxează tricolorii între meciuri

luni, 24 iunie 2024, 09:03
1 MIN
 FOTO Cum se relaxează tricolorii între meciuri

Pentru că au, așa cum a subliniat și antrenorul Edi Iordănescu, ”o zi de odihnă mai puțin decât Slovacia”, pe care o va întâlni miercuri, jucătorii au intrat într-un program de recuperare, informează GOLAZO.ro.

Echipa națională s-a întors, duminică, în cantonamentul de la Wurzburg. Pentru „tricolori” urmează partida decisivă cu Slovacia, miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00. Meciul se va juca pe Waldstadion din Frankfurt și un punct ne-ar fi de ajuns pentru a ne califica în „optimile” EURO 2024.

Imediat după meciul cu Belgia, jucătorii lui Edward Iordănescu au primit vizita familiilor care s-au deplasat în Germania pentru a-i încuraja din tribună. Selecționerul le-a dat voie să petreacă 4 ore alături de familii și prieteni, potrivit siteului oficial frf.ro.

Marți echipa pleacă la Frankfurt

Duminică seara, jucătorii au avut programat un antrenament în sala de forță a hotelului.

În schimb, jucătorii care au fost titulari în meciul pierdut cu Belgia, 0-2, au avut parte duuminică de sesiuni de refacere pentru a se recupera complet. FRF a oferit imagini pe propriul site. Jucătorii României au făcut azi terapie cu vacuum și tratamente. ”Aceștia au intrat în piscina cu apă rece și în bazin, pentru un proces de refacere mai eficient și mai rapid”, a informat FRF.

Luni seară, echipa are programată o ședință de pregătire la Wurzburg. Marți, „tricolorii” se vor deplasa la Frankfurt pentru partida de miercuri. În seara zilei de marți este programat antrenamentul oficial pentru confruntarea cu Slovacia.

Golazo.ro

Foto: FRF

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii