FOTO Excursie mortală în Vâlcea. Un autocar plin de copii veseli s-a izbit de un autoturism. Un șofer a murit

sâmbătă, 15 iunie 2024, 09:36
1 MIN
 FOTO Excursie mortală în Vâlcea. Un autocar plin de copii veseli s-a izbit de un autoturism. Un șofer a murit

Sâmbătă dimineațăa avut loc un accident mortal, in localitatea Tomșani/Vâlcea, între  o masina si un autocar plin de copii, ce plecau într-o excursie!

În impactul violent, soferul mașinii, un baiat de 22 de ani din localitatea Copăceni, si-a pierdut viața, iar cei din autocar s-au ales cu răni si atac de panica.

Până în acest mome nt, 1 adult si 3 minori au fost transportați la spital.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Tomșani.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctului de Lucru Horezu și Stației Grădiștea, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și două ambulanțe SMURD, precum și mai multe echipaje SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (1 persoană încarcerată) și un autocar (51 de minori și 5 adulți).

Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de Pompieri, dar din nefericire, a fost declarată decedată.

Pasagerii din autocar au fost evaluați medical (2 minori cu atac de panică și șoferul cu escoriatii). Soferul și un minor au fost transportați la spital.
Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Vocea Vâlcei

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii