anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

FOTO: Ghetuţele de piele ale „piticilor din Scoposeni“: ultimele zile de campanie

GALERIE
DAN_9589DAN_9524DAN_9525DAN_9527DAN_9614DAN_9630DAN_9632DAN_9647DAN_9679DAN_9687
 • DAN_9589
 • DAN_9524
 • DAN_9525
 • DAN_9527
 • DAN_9614
 • DAN_9630
 • DAN_9632
 • DAN_9647
 • DAN_9679
 • DAN_9687
- +

Noi donaţii în campania de Crăciun a „Ziarului de Iaşi“ s-au înregistrat ieri. Un ieşean anonim a oferit 1.000 de lei, urmat de alţi doi, cu 100 respectiv 200 de lei. Tot ieri, primarul Mihai Chirica a oferit 500 de lei pentru cadourile micuţilor din Scoposeni. Campania continuă până săptămâna viitoare: orice sumă de bani este binevenită.

Campania „Ziarului de Iaşi“ se apropie cu paşi repezi de final. Cadourile micuţilor de la Şcoala din Scoposeni vor ajunge sub brad la jumătatea săptămânii viitoare. Spiriduşii Moşului fac cumpărăturile în zilele următoare, vor pregăti pacheţele pentru fiecare micuţ şi se vor asigura că mărimile la ghetuţe sunt exact cele de care au nevoie. Cei care doresc să mai contribuie pentru darurile copiilor mai pot face acest lucru în contul deschis de către Şcoala Gorban, de care aparţine Şcoala din Scoposeni, dar şi direct la sediul redacţiei „Ziarul de Iaşi“. De asemenea, cititorii pot dona şi haine, încălţăminte, dar şi produse alimentare neperisabile sau produse de igienă personală pentru familiile ale căror poveşti le-aţi aflat din paginile ziarului. Cei care doresc să doneze cărţi, culegeri sau manuale, care vor intra în fondul şcolii, pot face acest lucru tot la sediul redacţiei. În acest moment, în şcoala din Scoposeni nu există o bibliotecă de unde elevii să împrumute cărţi de literatură, iar culegerile de matematică i-ar putea ajuta pe învăţători să facă lecţiile mai interesante.

Cum putem să-i ajutăm

Cei care doresc să ajute în această campanie sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii la telefon 0232/271 271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare tip, în dublu exemplar, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, chiar şi prin fax. A fost deschis şi un cont de donaţii la BRD de către Şcoala Gorban, de care aparţine şcoala din Scoposeni, contul fiind: RO45BRDE240SV1784900240, titular cont Şcoala Gimnazială Gorban. Din banii strânşi, „Ziarul de Iaşi“, împreună cu reprezentanţii şcolii, va cumpăra ghetuţe de piele, fulare şi mănuşi. În cazul în care vor mai rămâne fonduri, vom achiziţiona rechizite şi materiale didactice necesare pentru desfăşurarea orelor, rechizite pe care copiii nu şi le permit. De asemenea, cei care doresc să doneze produse alimentare neperisabile, pături, haine sau încălţăminte pentru familiile ale căror poveşti le-aţi aflat din „Ziarul de Iaşi“, acestea pot fi aduse la sediul redacţiei.

 S-au alăturat campaniei

Pe lista celor care au dorit să sprijine campania „Ziarului de Iaşi“ şi să aducă un zâmbet copiilor din Scoposeni s-a înscris ieri şi primarul Mihai Chirica. Acesta a donat pentru darurile micuţilor 500 lei. „Salut cu toată căldura iniţiativa Ziarului de Iaşi de a sprijini copiii nevoiaşi din satul Scoposeni. Este de datoria noastră să fim alături de micuţii care se află la început de drum în viaţă, când au nevoie atât de suportul nostru moral, cât şi material. Susţin din tot sufletul această frumoasă campanie umanitară, îndemnându-i deopotrivă pe toţi ieşenii să îi ajute pe aceşti copii, dăruindu-le speranţă şi bucurie în suflete“, a menţionat edilul. De asemenea, un ieşean care a dorit să rămână anonim a donat suma de 1.000 lei, bărbatul fiind în fiecare an aproape de copiii fără posibilităţi şi de campaniile organizate de  ziar. Un alt ieşean, Iulian Mocanu, care a sprijinit campaniile ziarului şi în ceilalţi ani, a donat suma de 100 lei, iar I.D a donat suma de 200 lei.

Lista onorabilă a donatorilor

* Mihai Chirica - 500 lei

* anonim - 1.000 lei

* Iulian Mocanu - 100 de ei

* I.D - 200 lei

* TED Construct - 2.000 lei

* anonim - 100 lei ^ haine

* Zălaru D-tru şi Coca - 400 lei (pentru familia Aanei)

* Radu Baranai - 100 lei

* Camelia Gavrilă - 1.000 lei

* M. (ieşeancă) - 2.000 lei ^ haine

* Corneliu Niţulescu - 600 lei

* Gh. Claudiu Pupăzan - 50 lei

* Anonim - 500 lei

* Gabriel Mardarasevici - 3.000 lei

* anonim - 500 lei

* anonim - 800 lei

* Antibiotice SA - 2.500 lei

* Felix Hrestic - 500 lei

* Iulia Lazăr - 100 lei

* Constantin Semenov - 50 lei

* Doru Pănescu - 1.000 lei

* Cristian Stanciu (FEG) - 1.500 lei

* Sorin Moisă - 1.500 lei

* Maricel Popa - 1.000 lei

* Costel Adăscăliţei - 500 lei

* anonim - 500 lei

* Petru Movilă - 1.000 lei

* Adriana Săvescu (pens.) - 500 lei

* anonim - 200 de lei

* USLIP Iaşi - 82 cutii bomboane

* Viorel Blăjuţ - 3.000 lei

* Marian Şerbescu - 500 lei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Otravă şi prostie veche (I)

Cătălin ONOFREI

Otravă şi prostie veche (I)

Recurgeţi la următorul experiment mental: închipuiţi-vă că, în mai 1990, Ion Iliescu şi FSN au luat decizia istorică de a nu mai intra în lupta electorală.

Filmuletul zilei

opinii

Într-o bună zi…

Briscan ZARA

Într-o bună zi…

Anii trec, corpul îmbătrâneşte, voinţa se diminuează şi mai mult, iar la un moment dat chiar spui fără să îţi dai seama că nu mai poţi fizic face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Nu te mai ţin balamalele. Nu mai poţi urca pe munte, nu mai poţi alerga, nu mai poţi înota, nici măcar nu mai poţi sta treaz mai târziu de ora 23, nimic. Ai amânat până ce le-ai anulat.

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Consolidarea democraţiei reprezintă un proces eminamente focalizat pe îndeplinirea unor standarde politice: alegeri libere şi corecte, independenţa mass-media, guvernare democratică (stat de drept, eficienţă, transparenţă, corectitudine în alocarea şi cheltuierea fondurilor publice, echidistanţă, imparţialitate), societate civilă, justiţie independentă, combaterea eficientă a corupţiei. 

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Mihai DORIN

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Sau cum Turcia sfidează lumea creştină.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Informaţii interesante ne parvin recent din lumea biznisului ieşean, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Cu Satelitu

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.