FOTO: Lucrările la Palatul Braunstein, clădire simbol din centrul oraşului, sunt gata în proporţie de 17%
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 28.11.2021

FOTO: Lucrările la Palatul Braunstein, clădire simbol din centrul oraşului, sunt gata în proporţie de 17%

GALERIE
Palatul Braustein renovare1Palatul Braustein renovarePalatul Braustein renovare2Palatul Braustein renovare3Palatul Braustein renovare4Palatul Braustein renovare5Palatul Braustein renovare6Palatul Braustein renovare7Palatul Braustein renovare8Palatul Braustein renovare9
 • Palatul Braustein renovare1
 • Palatul Braustein renovare
 • Palatul Braustein renovare2
 • Palatul Braustein renovare3
 • Palatul Braustein renovare4
 • Palatul Braustein renovare5
 • Palatul Braustein renovare6
 • Palatul Braustein renovare7
 • Palatul Braustein renovare8
 • Palatul Braustein renovare9
- +

Una dintre clădirile simbol ale Iaşului este în plin proces de renovare şi modernizare. În acest moment lucrările sunt efectuate în interiorul imobilului- Palatul Braunstein. 

„Valoarea proiectului Palatului Braunstein este de 19 milioane de lei, cu TVA, finanţarea lucrărilor făcându-se prin fonduri europene în proporţie de 98%. Lucrarea este în desfăşurare, până în momentul de faţă s-a reuşit depăşirea unui procent de 17% din totalul lucrărilor care vor fi executate, îndreptându-ne astfel spre respectarea termenilor din contract.

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI

Au fost executate lucrările de consolidare a infrastructurii, acum lucrându-se în zona parterului, unde s-a ajuns la un stadiu de 70% realizat. Prognozăm finalizarea acestui contract spre sfârşitul anului 2020”, a declarat primarul Mihai Chirica. Edilul a precizat că în cadrul Palatului Braunstein o parte a spaţiilor vor fi dedicate expoziţiilor şi funcţionării institutelor culturale francez, britanic şi german, iar ca element de noutate în subsolul clădirii va fi amenajat un laborator de restaurare a operelor de artă.


 SURSA FOTO: Primăria Iaşi-Facebook

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Agentul 00oaie

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.