ALEGERI LA UMF: Prezenţa cadrelor didactice, 86,87%. Prezenţa studenţilor, 79,31%
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 13.06.2021

ALEGERI LA UMF: Prezenţa cadrelor didactice, 86,87%. Prezenţa studenţilor, 79,31%

GALERIE
umf3
  • umf3
- +

UPDATE ORA 22:15

Date oficiale:

Din 838 persoane pe listă s-au prezentat la urne 728. Prezența a fost de 86,87% la nivelul cadrelor didactice.

În cazul studenților, prezența la urne a fost de 79,31%.

La ora transmiterii acestei știri încă are loc predarea și întocmirea proceselor verbale. Numărătoarea oficială va începe ulterior.

UPDATE ORA 21:00

La UMF programul de vot s-a închis oficial, secția a fost închisă. Mai sunt acum în sala de sport amenajată în secție de votare un număr mic de persoane care erau acolo la ora 21.00 când s-a terminat programul și care au dreptul să voteze. După ce își vor exprima opțiunea și aceștia, urnele se vor închide.

Prezența estimată la vot este de 93%, numărătoarea finală a votanților urmând a fi realizată în jurul orei 22.15.

UPDATE ORA 16:50

S-a întrunit cvorumul în cazul alegerilor de la Medicină, iar până la finalul zilei, organizatorii preconizează că se va înregistra o prezență cel puțin la fel de mare ca la votul pentru alegerea șefilor de departament - 86%.

Până în prezent, la urne s-au prezentat peste 90% din profesorii de la departamentele 1 și 2 de la Facultatea de Medicină Generală. Au început să voteze profesorii de la departamentele 3 și 4, unde prezența a ajuns deja la 60%, deși programul lor de votare nu a început de mult timp.

În cazul Facultății de Medicină Dentară, prezența la vot a fost de peste 90% până la ora 17:00, la fel și la Facultatea de Farmacie și de Bioinginerie Medicală.

Mai urmează să voteze profesorii de la departamentele 5 și 6 ale Facultății de Medicină Generală, urnele fiind deschise pentru toți cei care nu s-au putut prezenta încă la vot, până la ora 21:00.

Rezultatul votului pentru funcția de rector se va afla în jurul orei 01:00.

UPDATE ORA 15:30

Până acum, la votul de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa“, s-au prezentat peste 80% dintre cadrele didactice de la Departamentele 1 și 2 de la Facultatea de Medicină Generală și peste 80% dintre cadrele didactice de la Facultatea de Medicină Dentară. 

Pentru a se evita aglomerație, s-a stabilit că se va vota, de principiu, după un orar stabilit, cadrele didactice putând veni însă atunci când au timp.

În continuare, sunt așteptate la vot cadrele didactice de la Facultatea de Bioinginerie Medicală și de la Farmacie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.