anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

FOTO şi VIDEO Iaşul şi-a îmbrăcat haina de SĂRBĂTOARE: centrul, populat de urşi polari şi pinguini

GALERIE
foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 950foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4697foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4700foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4701foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4705foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4706foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4707foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4711foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4718foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4719foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4720foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4721foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4722foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4723foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4724
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 950
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4697
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4700
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4701
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4705
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4706
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4707
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4711
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4718
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4719
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4720
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4721
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4722
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4723
 • foto DAN LUCA - iluminat sarbatori de iarna - 4724
- +

Iluminatul festiv de sărbători a fost aprins în tot oraşul. Instalaţiile şi figurinele de Crăciun s-au aprins în această seară, iar Oraşul Polar din centrul Iaşului a prins viaţă. Momentul festiv a fost marcat printr-un spectacol de colinde interpretate de corul Luceafărul de la Palatul Copiilor şi numere de animaţie ale trupei The Sky.

VEZI GALERIA FOTO

În același timp cu ceremonia din fața Palatului Roznovanu, Palatul Culturii a fost înveşmântat în culori şi haine de sărbătoare cu ajutorul proiecției 3D „Visul unei nopţi de iarnă”. Vezi imagini AICI

Tot de astăzi a început şi Târgul de Iarnă, care îşi va aştepta clienţii până pe 7 ianuarie 2015, pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Participa producători şi comercianţi de produse specifice sărbătorilor de iarnă: decoraţiuni de Crăciun, produse de artizanat, căciuli, produse de carmangerie, lactate, produse apicole, dulceţuri, compoturi, băuturi calde etc., în 32 de căsuţe împodobite festiv, amplasate de Primăria Municipiului Iaşi.

Un cititor al Ziarului de Iaşi ne-a atras atenţia asupra faptului că Păcurariul nu are nici măcar o instalaţie festivă aprinsă. Iluminatul festiv continuă frumos de pe Independenţei doar pe Copou.

Vezi programul evenimentelor

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.