FOTO: Tânăr rănit, abandonat în mașina răsturnată în șanț la Deleni. Șoferul a fugit

luni, 25 aprilie 2022, 09:55
1 MIN

Un bărbat a fost abandonat de prietenii lui în autoturismul avariat după ce au fost implicați într-un accident de mașină, noaptea trecută, la Ciortești.

UPDATE

Iată o imagine de la fața locului:

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul a avut loc în localitatea Deleni, în jurul orei 00:20, pe un drum comunal. Prietenii lui au luat-o la fugă imediat după accident, iar pe el l-au lăsat în agonie și au fugit de la locul accidentului.

Din primele informaţii, autoturismul era condus de un tânăr care, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un șanț, unde s-a răsturnat.

"În noaptea de 24 aprilie am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 24, în afara localității Deleni. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. În urma accidentului, un bărbat a fost rănit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea șoferului și luarea măsurilor legale care se impun", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii