anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 10.08.2022

(FOTO) Un ieşean a condus delegaţia României la Summitul ONE PLANET, Paris 2017

GALERIE
Ionut CampeanuIonut Campeanu1Ionut Campeanu2Ionut Campeanu3Ionut Campeanu4Ionut Campeanu5Ionut Campeanu6
  • Ionut Campeanu
  • Ionut Campeanu1
  • Ionut Campeanu2
  • Ionut Campeanu3
  • Ionut Campeanu4
  • Ionut Campeanu5
  • Ionut Campeanu6
- +

Secretarul de stat Ionuţ Câmpeanu din cadrul Ministerului Mediului a condus delegaţia României la o importantă întâlnire organizată de către Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. În cadrul întâlnirii la care au participat oficiali din 200 de ţări ale lumii s-au dezbătut în special teme privind mediul şi conservarea acestuia. Mai jos redăm integral o postare pe contul de Facebook a lui Câmpeanu legat de acestă întâlnire.

“Am avut deosebita onoare de a conduce delegaţia României la Summitul One Planet organizat de Preşedintele Franţei Emmanuel Macron în colaborare cu Preşedintele World Bank - Jim Yong Kim şi Secretarul General ONU - Antonio Guterres, adunare având ca temă - Schimbările Climatice.

La evenimentul care a celebrat doi ani de la semnarea Acordului de la Paris au participat reprezentanţi din 200 de state ale lumii, preşedinţi, şefi de guverne şi înalţi demnitari.

Sub îndemnul TAKING ACTION TOGETHER - specialiştii din toată lumea au dezbătut pe mai multe direcţii, printre care accelerarea acţiunilor locale şi regionale sau, întărirea politicilor ecologice şi de adaptare sau identificarea surselor de finanţare. Ne-am bucurat de prezenţa în mijlocul nostru a unor „CAMPIONI” ai Mediului şi Dezvoltării Durabile - Arnold Schwarzenegger, Bill Gates sau Michael Bloomberg”, scrie pe contul său de Facebook, Ionuţ Câmpeanu. 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.