FOTO – Vaticanul cere explicaţii de la Instagram din cauza unui model brazilian îmbrăcat sumar

vineri, 20 noiembrie 2020, 23:23
1 MIN
 FOTO – Vaticanul cere explicaţii de la Instagram din cauza unui model brazilian îmbrăcat sumar

Vaticanul cere explicaţii de la Instagram, după ce de pe contul oficial al Papei Francisc s-a apreciat fotografia unui model brazilian îmbrăcat sumar, relatează CNN.

O fotografie a modelului Natalia Garibotto, care era îmbrăcată în lenjerie de şcolăriţă, a fost apreciată de contul verificat al Papei, anunţă Catholic News Agency (CNA). Potrivit CNN, nu este clar când a fost apreciată fotografia, dar interacţiunea a fost vizibilă pe 13 noiembrie, înainte de a dispărea a doua zi, după ce CNA s-a adresat Biroului de presă al Sfântului Scaun pentru comentarii.

Vaticanul a anunţat că încearcă să rezolve incidentul. "Suntem în legătură cu Instagram pentru a afla ce s-a întâmplat", a declarat vineri pentru CNN purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni. Facebook, care deţine Instagram, a declarat pentru CNN: „Problema este în prezent investigată în strâns contact cu Sfântul Scaun”.

Aproximativ 7,4 milioane de oameni îl urmăresc pe Suveranul Pontif pe contul său oficial de Instagram, dar în schimb contul nu urmăreşte pe nimeni. COY Co, agenţia care se ocupă de Garibotto, a postat despre incident pe propriul său cont Instagram, scriind: "COY Co. a primit binecuvântarea Papei”. Garibotto a răspuns şi ea la incident, scriind pe Twitter în 13 noiembrie: "Cel puţin mă duc în rai".

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii