anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 26.09.2020

(FOTO-VIDEO) A fost lansat un nou număr al revistei PINmagazine

GALERIE
PIN lansare
  • PIN lansare
- +

Joi, în cadrul unei conferinţe organizate la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, a fost lansat numărul cinci din PINmagazine.ro, revista industriei regionale de IT şi Outsourcing. 

„Numărul cinci al revistei PINmagazine vine cu o mare noutate: aria de subiecte a publicaţiei, de contributori, de interes şi de distribuţie s-a extins şi la Cluj-Napoca. Chiar dacă revista a avut şi până acum semnatari din Bucureşti sau Timişoara, nu a abordat în mod sistematic subiecte regionale, legate de fenomene, evoluţii, antreprenori din afara Moldovei. PINmagazine face cu această apariţie un pas spre ceea ce va deveni în cele din urmă - o publicaţie naţională a industriei de IT şi Outsourcing, de interes atât pentru membrii domeniului, cât şi pentru cei din exteriorul fenomenului”, au spus editorii publicaţiei. „Miezul” publicaţiei conţine un cover-story pe tema comerţului electronic din România, cu intervenţiile lui Antonio Eram (MobilPay), cu predicţiile lui Florinel Chis, directorul executiv al asociaţiilor magazinelor online, şi cu un interviu cu antreprenorul Mihai Pătraşcu de la evoMAG. Conferinţa de lansare a fost o oportunitate de discuţie cu cei peste 50 de studenţi şi profesori invitaţi despre noile tendinţe în industria IT din regiune, cu lideri de opinie relevanţi precum: Dorin Cristea (RomSoft), Sebastian Arhire (Train to Perform), Elena Şerban (Facultatea de Automatică şi Calculatoare), Adrian Iftene şi Lenuţa Alboaie (Facultatea de Informatică), Bogdan Chebac (Şcoala Informală de IT – Iaşi), Adrian Mironescu şi George Ţurcănaşu (PIN Map Iaşi), Alina Popa (Euronest ICT Cluster) şi Bogdan Alecu (Levi9).

PINmagazine.ro apare la Iaşi, trimestrial, într-un tiraj de 1.000 exemplare şi se distribuie în toată ţară, fiind o publicaţie scrisă în întregime de personalităţi şi vectori de opinie din industria digitală. Inițiatorii acestui proiect sunt Dan Zaharia, senior consultant la Extind, cu o experiență de peste 15 ani în management, vânzări și dezvoltare imobiliară, și Dan Radu, managerul Eurolink Promotion, cu o experiență de peste 20 ani în mass-media și dezvoltare de proiecte. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spinoasa problemă a jucătorului U21

Nicolae GRECU

Spinoasa problemă a jucătorului U21

FRF trebuie să schimbe urgent modificarea de acum doi ani pentru a se evita situaţiile tragicomice din Liga I

Filmuletul zilei

opinii

Despre smerenia necesară a celor care ne cer votul

Eugen MUNTEANU

Despre smerenia necesară a celor care ne cer votul

Suntem în campanie electorală. Ni se solicită, cu aparentă deferenţă, votul! Pe cei care ne cer votul îi invit la mai multă decenţă, sau chiar la oarecare smerenie, adică umilinţă.

Ale lui Dumnezeu şi ale Cezarului

pr. Constantin STURZU

Ale lui Dumnezeu şi ale Cezarului

Ne întrebăm adesea: până în ce punct suntem datori să facem ascultare? Limitele ascultării de orice fel de autoritate, bisericească sau lumească, sunt păcatul şi apostazia (lepădarea de credinţă). Este extrem de important să avem aceste repere mai ales astăzi, când suntem chemaţi să evităm două extreme. 

Vocea de înger

Alex VASILIU

Vocea de înger

Ar fi interesant de cercetat destinele unor muzicieni marcate de cel mai sensibil, mai dificil, mai înşelător, mai frumos instrument - vocea. Un instrument ce nu îţi promite întotdeauna succesul imediat, pe viaţă, chiar dacă ai talent uriaş, exersezi în fiecare zi cât este nevoie şi norocul e de partea ta în clipa/ clipele esenţiale. Un instrument prevăzut încă din faza „proiectării” cu senzorul ce dezvăluie exact configuraţia psihică, arhitectura umană a interpretului. Elena Moşuc este un caz plin de învăţăminte.

pulspulspuls

Tractoristul dipotatului Moş Vilă

Tractoristul dipotatului Moş Vilă

Băbăeţi băă, oare de unde a scos dârvarul ăsta deştept Grămadă (zis şi Moş Vilă), încă dipotat de Iaşi vreo două-trei luni în trupa marinerului, tot felul de specimene ciudate de pus pe liste, că-ţi vine să-ţi pui mâinile-n cap, nu alta, când vezi atâta tupeu ghiolbănesc şi nesimţire crasă? 

Caricatura zilei

Afiș

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.