anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

FOTO: Vile fermecătoare și alte case foarte scumpe scoase la vânzare în Iași

GALERIE
vila copou
 • vila copou
- +

În ultimii ani, în Iași s-au ridicat zeci de ansambluri rezidențiale. S-a construit și în centrul municipiului, dar foarte mult la margine, extinzându-se zona metropolitană. Cumpărători s-au găsit, în special tineri căsătoriți care au ales să-și înceapă viața de familie într-o locuință nouă. Însă vechile case și apartamente din Iași au fost treptat părăsite, locatarii acestora făcându-și un trai bun peste hotare.

Însă farmecul orașului nu este dat de noile clădiri, ci de casele vechi, cu încăperi înalte, aflate în zone liniștite și verzi. Unele dintre acestea sunt acum scoase la vânzare. Putem arunca un ochi pe paginile agențiilor imobiliare pentru a găsi câteva dintre locuințele pline de istorie.

1. O vilă construită în anul 1850, cunoscută drept casa Stoicescu-Mărculescu, este scoasă la vânzare cu 1 milion de euro. Are 10 camere, trei băi și suprafața utilă de 560 mp.

2. O altă casă-monument istoric scoasă la vânzare cu 650.000 euro a fost construită în anul 1930. Aceasta se află în Podu de Fier pe strada Spital Pașcanu. Are 14 camere, șapte băi și suprafața utilă de 500 mp.

3. O casă din Copou construită în anul 1900, cu 12 camere, 8 băi și suprafața utilă de 800 mp este scoasă la vânzare cu 350.000 euro.

Sunt și imobile mai noi foarte scumpe scoase la vânzare în Iași. Dăm un exemplu.

1. O proprietate alcătuită din trei case ridicate în anul 2008, cu 20 de camere, 15 băi și suprafața utilă de 1600 mp este scoasă la vânzare cu 1.440.000 euro în Copou, zona Toma Cozma.

Se vând și multe pensiuni în Iași.

palace-imobiliare-iasi.ro, pro-casa.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vârful adversităţii

Lucian DÎRDALA

Vârful adversităţii

Aşa cum o sugerează semnale venite în ultima vreme din multe ţări, inclusiv din Australia, ofensiva chineză pe frontul comerţului şi investiţiilor este extrem de intensă. Şi, din câte se pare, Beijingul se aşteaptă la o contraofensivă de acelaşi calibru: elementul politico-militar este fundamental, dar singurul front deschis în prezent este cel economic.

opinii

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Florin CÎNTIC

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Eram în clasa a XII-a de liceu, în 1980, când a ajuns la noi, pe filierele dirijate de Securitate - care tocmai se antrena pentru societatea de consum controlată de ea - cel mai recent album Pink Floyd. Era o operă rock, care ducea la cel mai înalt nivel compoziţiile „cu mesaj” şi geniul interpretativ al uneia dintre cele mai mari trupe de rock progresiv din istoria genului. Mai ales că vorbea despre libertate!

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Vorba asta este ştiută şi răsştiută de români, până şi de ultimul ţăran semianalfabet, căruia rusnacii i-au jefuit totul din casă şi i-au violat fetele. Cine se face că nu ştie de politica de rapt rusă, acum după atâţia ani, şi nu e convins de asta, să am iertare - e un ticălos. Şi, în forme diverse, şi alte popoare au cunoscut acestea, căci nu numai românii n-au putut evita „Sfânta Rusie” ticăloasă (apropo, nici o ţară din lume nu se mai autointitulează „sfântă”, sfânt e un atribut al Divinităţii) şi ceatlăul rusesc. Iar acum, în anul de graţie 2022, agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a pus capac la toate - sfidează toate ţările, Uniunea Europeană... însă vom reveni la asta.

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Alex VASILIU

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Întrerup însemnările despre interviurile lui George Enescu pentru a schiţa portretul artistului de teatru liric Mariana Cioromila, înălţată în Zborul Înalt la 18 mai.

pulspulspuls

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Au luat-o băieţii în derâdere la început, dar auzim că, după olecuţă de reflecţie caldă la o berică rece, peste uichend, le-a mai venit mintea la cap. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.