Fotografii sexy în Sinagoga din Constanța. Cazul a ajuns în presa internațională
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Fotografii sexy în Sinagoga din Constanța. Cazul a ajuns în presa internațională

GALERIE
sinagoga
  • sinagoga
- +

Imagini sexy realizate de un fotograf în Sinagoga din Constanța, cu un model îmbrăcat în lenjerie intimă, au provocat reacții în presa internațională, dar și în rândul reprezentanților comunității evreiești din România.

Potrivit site-ului local info-sud-est.ro, fotograful CvRshoots a realizat un pictorial controversat în ruinele Sinagogii din Constanța.

Sursa citată notează că fotograful a declarat că a avut acceptul unor muncitori din zonă și că ulterior a retras de pe internet toate fotografiile.

Însă, imaginile au ajuns în presa din Israel, care prezintă cazul cu titlul “Fotografii în lenjerie realizate într-o fostă sinagogă dărăpănată din România”.

Cotidianul Time of Israel scrie că fotografiile au fost retrase de pe rețelele sociale ca urmare a protestelor venite din partea activiștilor și a liderilor comunității evreiești locale.

„Suntem indignați. Nu le-a dat nimeni acordul. Au intrat fraudulos. Sinagoga este de un an în custodia Companiei Naționale de Investiții. Am mai pus un lacăt și i-am rugat pe vecinii din zonă care fac lucrări de reabilitare să ne alerteze”, a declarat Sorin Lucian Ionescu, președintele comunității evreiești din Constanța, citat de info-sud-est.ro.

Sinagoga așkenază din Constanța, construită în anul 1911, în stil maur, este lăsată în paragină de peste 20 de ani. Imobilul aparține Comunității Evreilor din Constanța, însă proprietarii nu au făcut nimic după 1990 să conserve clădirea, aceasta fiind încadrată în clasa I de risc seismic.

Abia în 2018, Sinagoga a fost predată Companiei Naționale pentru Investiții în vederea reabilitării lăcașului de cult.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.