Frăţia Ortodoxă, care sprijină AUR şi pe George Simion, binecuvântată de un legionar până la moarte
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Frăţia Ortodoxă, care sprijină AUR şi pe George Simion, binecuvântată de un legionar până la moarte

GALERIE
George Simion
  • George Simion
- +

„Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă” este un grup de Facebook foarte activ şi numeros, legat de Iustin Pârvu. Organizaţia creştină cu acelaşi nume a primit binecuvântarea lui Iustin Pârvu, cel care nu s-a dezis de credinţa legionară până la moarte.

Grupul de FB „Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă” are 67.694 de urmăritori. Dacă fiecare membru ar mai fi convins alţi 4 oameni să voteze AUR, am ajunge la jumătatea voturilor obţinute de partidul condus de George Simion la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Atunci, AUR a obţinut puţin peste 500 de mii de voturi, adică 9%.

Grupul de Facebook „Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă” a prezentat şi promovat intens activitatea AUR. Şi astăzi este unul din vectorii cei mai importanţi de imagine ai partidului. Pe 6 decembrie a fost postat un link către un articol de presă în care AUR îşi clamează victoria pentru intrarea în Parlament. Sunt 1.200 de reacţii şi sute de comentarii.

Pe 4 decembrie a fost postat mesajul lui Claudiu Târziu, copreşedinte AUR care spune: „Partidele care au trădat familia românească trebuie scoase din Parlament. Prin vot, la 6 decembrie”. Pe 3 decembrie, discurs video Claudiu Târziu: În ultimii ani, noi, creştinii din România, am fost loviţi în mod concertat şi concentrat.

Pe 3 decembrie, „poziţia AUR faţă de restrângea libertăţii”. „Frăţia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă este o organizatie creştină în care se aduna români care au ca valori principale dragostea de Dumnezeu, Neam şi Ţară.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.