anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Freelancer sau antreprenor: Află cum poți să îți gestionezi aspectele legale și contabile 100% digital (p)

GALERIE
5
 • 5
- +

Ai o afacere sau lucrezi pe cont propriu? Provocările antreprenoriatului sunt multe, dar din fericire există și soluții potrivite. Află din acest articol cum poți să îți gestionezi aspectele legale și contabile 100% digital, dintr-o singură aplicație inteligentă.

Provocări administrative în afaceri

Indiferent că ai propria afacere (o firmă de tip SRL) sau lucrezi pe cont propriu (ca PFA sau PFI), trebuie să gestionezi mai multe aspecte legale și contabile: 

 1. înființare: înregistrarea formei legale la Registrul Comerțului (SRL sau PFA) sau ANAF (PFI, pentru cei care desfășoară profesii liberale - medic, avocat, contabil etc.)
 2. modificări privind sediul/domenii de activitate etc.
 3. facturare
 4. contabilitate, etc. 

Cum poți îndeplini toate aceste obligații cu succes? Cu mult efort, birocrație, drumuri la instituții și un contabil bun, dedicat afacerii tale.

Soluții pentru obligațiile legale și contabile

Ca orice problemă, există și aici cel puțin o soluție pentru a-ți ușura munca. Poți alege să externalizezi anumite servicii unor firme de 

 • consultanță și asistență juridică 
 • și contabilitate.

În schimbul unui onorariu fix sau variabil, în funcție de serviciile solicitate, scapi de drumurile la instituții și stresul procedurilor întortocheate. 

De ce nu scapi? De drumurile pe care le implică întâlnirile cu contabilul/consultantul și timpul alocat acestora.

Alternativă: Din fericire, există și soluții complet digitale pentru toate provocările antreprenoriatului/freelancingului, care ușurează foarte mult munca depusă pentru administrarea firmei:

Vrei mai multă eficiență, organizare și profesionalism? Poți găsi toate aceste servicii online reunite într-un singur loc. O soluție 100% digitală special creată pentru antreprenori și freelanceri moderni este platforma StartCo. Ce oferă? Garanția unor servicii legale și contabile 100% online, accesibile de oriunde și oricând, prestate de experți cu un grad ridicat de profesionalism. 

Dă “cancel” birocrației și bucură-te de beneficiile online-ului! Așa, ai mai mult timp pentru ceea ce contează - afacerea ta. 

#contabilitateonline

#infiintarefirma

#facturare

#declaratiaunica

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.