FRF: 500 de români vor asista la meciul tricolorilor cu Israel, de la Felcsut

sâmbătă, 18 noiembrie 2023, 16:17
1 MIN
 FRF: 500 de români vor asista la meciul tricolorilor cu Israel, de la Felcsut

Aproximativ 500 de români vor asista la meciul echipei naţionale cu Israel, de la Felcsut, care poate aduce calificarea tricolorilor la Campionatul European din 2024, informează FRF. Partida este programată la ora 21:45, pe Stadionul Pancho din Felcsút.

Porţile de acces se vor deschide la ora locală 19:00. Singura posibilitatea de transfer între Felcsut şi Budapesta este cu maşina şi se recomandă parcarea autovehiculului. Organizatorii partidei au anunţat că spectatorii trebuie să prezinte un act de identitate la intrare, acelaşi pe care l-au urcat în platformă la momentul achiziţionării biletului, şi să nu aibă asupra lor un bagaj mai mare de dimensiunea unei foi A4. 

În plus, faţă de obiectele personale, spectatorii pot intra doar cu steagurile oficiale ale celor două ţări. Aceştia riscă evacuarea dacă manifestă comportament rasist, xenofob, indecent sau comportament care poate fi interpretat ca având o motivaţie ideologică, religioasă sau politică, sau dacă va afişa slogane sau embleme cu astfel de conţinut. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii