Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Fumusețea se poartă în CUPLU...la DONNA CARINA! (P)

GALERIE
donna_carina_februarie (3)donna_carina_februarie (7)donna_carina_februarie (10)donna_carina_februarie (2)donna_carina_februarie (9)donna_carina_februarie (8)donna_carina_februarie (11)donna_carina_februarie (4)donna_carina_februarie (5)donna_carina_februarie (6)
  • donna_carina_februarie (3)
  • donna_carina_februarie (7)
  • donna_carina_februarie (10)
  • donna_carina_februarie (2)
  • donna_carina_februarie (9)
  • donna_carina_februarie (8)
  • donna_carina_februarie (11)
  • donna_carina_februarie (4)
  • donna_carina_februarie (5)
  • donna_carina_februarie (6)
- +

Tu cum alegi să sărbătorești Luna Iubirii? Ce idei de cadouri ai pentru ea, sau pentru el?

Donna Carina vine în ajutorul tău și îți propune câteva idei de suprize pe care le poți oferi persoanei dragi, indiferent că este persoana iubită sau un membru al familiei. Te invităm să parcurgi tot articolul pentru a te hotărî care este varianta perfectă pentru tine!

P.S.: La final, te așteaptă câteva SUPER-OFERTE, gândite special pentru această perioadă, în care a oferi înseamnă mai mult decât a primi!

Iată ce idei de cadouri, atât pentru ea, cât și pentru el,  îți propune echipa Donna Carina:

VOUCHER-CADOU sau SERVICII DE BEAUTY

Dacă ești una dintre persoanele care vrea să meargă la sigur când vine vorba despre alegerea unui cadou, noi îți recomandăm să alegi să o/îl surprinzi cu un voucher-cadou de o anumită sumă, aleasă după bunul plac sau un voucher-cadou prin care să oferi un serviciu de înfrumusețare. Poți opta pentru o varietate de servicii în materie de beauty, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De la servicii de înfrumusețare în departamentul de frizerie sau coafor, până la departamentele de cosmetică, masaj sau remodelare corporală, noi te așteptăm să alegem împreună varianta potrivită.

Îți garantăm faptul că, dacă este vorba despre o doamnă sau domnișoară, surpriza va fi și mai mare când va primi o ședință de beauty la un tratament pentru păr, un tratament facial sau chiar coafat & make-up. În cazul în care nu ești sigur de dorințele ei, o variantă ar fi să oferi voucherul-cadou sub forma unei sume de bani, ea fiind cea care va decide de ce anume are nevoie, de la o schimbare de look la coafor, până la un abonament de epilare definitivă sau remodelare corporală.

Mai mult decât atât, dacă deja o cunoști foarte bine și știi ca iubește să petreacă timp în saloanele de înfrumusețare sau că are nevoie de un moment de relaxare și reîncărcare a bateriilor, poți să îi programezi direct ziua și ora pentru orice serviciu de beauty din locațiile noastre și să o suprinzi cu atenția și grija ta față de ea. Va adora cu siguranță o surpriză personalizată și atent pregătită!

Aceeași idee poate fi adaptată și pentru a pregăti o surpriză unui bărbat, de la a-i face o programare la o sesiune de spălat, tuns și bărbierit până la a-i oferi cadou un tratament facial sau a-i programa o ședință la un masaj de relaxare, decontracturant sau cu pietre vulcanice. Dacă este genul de bărbat care preferă să aleagă un spațiu destinat doar clientelei masculine, poți opta pentru o programare la frizerie, la UOMO Barbershop, în Palas Mall, sau pentru orice serviciu de înfrumusețare de la frizerie, la manichiură-pedichiură, cosmetică sau masaj, la UOMO Studio, un concept creat de Donna Carina, cu servicii complete de înfrumusețare destinate doar bărbaților.

PRODUSE PROFESIONALE

O altă variană perfectă pentru a surprinde persoana dragă ție este să îi demonstrezi grija și atenția ta față de nevoile ei. Produsele profesionale vor constitui întotdeauna o variantă ideală pentru un cadou, indiferent de sărbătoarea din calendar. Alege să le achiziționezi din locațiile noastre și vei avea certitudinea unor produse 100% originale, de o calitate superioară, aduse special în saloane pentru a satisface cerințele și dorințele oricărei nevoi ale părului sau tenului ori corpului. Am ales cele mai bune produse de pe piață în materie de hairstyle astfel încât, grija pe care o acordăm noi la salon părului tău să poată fi continuată și acasă cu ajutorul produselor potrivit alese.

De aceea, stiliștii noștri te vor ajuta să înțelegi nevoile firului tău de păr și îți vor recomanda o schemă de tratament pe care să o urmezi și acasă, nu doar în salon. Folosirea unui șampon corespunzător și a unei măști pentru tipul fiecăruia de par sau un ulei de păr ales corect vor face diferența în timp între un păr normal și unul sănătos, de la interior până la exterior, care să strălucească și să atragă toate privirile.

Atât femeile, cât și bărbații trebuie să aibă mare grijă de fizicul lor astfel încât, ideea de a-l suprinde cu o gamă de produse profesionale îi va surâde garantat!

Noi te așteptăm cu mare drag în toate locațiile noastre pentru a testa produsele recomandate, în cadrul unei programări în salon, pentru ca mai apoi să îți putem răspunde la orice curiozitate și întrebare referitoare la alegerea corectă a unei rutine pentru păr și în final, să pleci acasă cu gama perfectă pentru nevoile tale sau ale persoanei dragi ție!

Sperăm că ți-am fost de ajutor și că persoana care va primi cadoul se va bucura din plin de el! Nu uita: cel mai important este să oferi din inimă și să încerci să creezi un moment special în clipa în care îl vei oferi! Mult spor la căutări și inspirație pentru alegerea surprizei perfecte!

Un lucru este cert: Echipa Donna Carina livrează frumusețea indiferent dacă este pentru altcineva sau pentru tine! Alege să aduci mai multă iubire ție și celorlalți...NU doar luna aceasta! Alege să porți frumusețea în fiecare zi la Donna Carina!

Te invităm și pe paginile noastre de Social Media: te așteaptă acolo constant suprize!

SUPER-OFERTELE LUNII 

Pe data de 14 Februarie, de VALENTINE`s DAY și pe data de 24 Februarie, de DRAGOBETE, cuplurile care vin și aleg să se bucure de servicii de înfrumusețare în locațiile Donna Carina, beneficiază de o reducere de 20% din totalul valoric final! Nu mai sta pe gânduri, locurile sunt limitate...sună, realizează o programare, vino cu partenerul sau partenera și bucură-te de relaxare și frumusețe în doi, la un preț redus!

În plus, doar în luna Februarie, dacă achiziționezi un pachet de 5 ședinte, ai o ședință în plus CADOU, iar dacă achiziționezi 10 ședințe, 2 ședințe suplimentare sunt Cadou din partea noastră! Oferta este valabilă la cumpărarea oricăror pachete de epilare definitivă, tratamente corporale (Venus Legacy, LPG, Ulfit ), tratamente faciale sau tratamente de masaj corporal de orice tip (relaxare, decontracturant, anticelulitic, cu bețe de bambus, cu pietre vulcanice ).

Vă aşteptăm să ne vizitaţi pe:

Instagram: www.instagram.com/donnacarina_beauty/

Facebook: www.facebook.com/saloaneDonnaCarina

TikTok: www.tiktok.com/@donnacarina

Website: www.donnacarina.ro

Numere de telefon:

Donna Carina Palas Mall: 0748 284 343

Donna Carina Iulius Mall: 0742 836 185

Donna Carina Copou: 0722 666 166

Uomo Studio & Uomo B-shop: 0741 281 428

Academia Donna Carina: 0755 952 473

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri