Fundația ”Antibiotice Știință și Suflet” are în grijă 25 de foști angajați ai companiei Antibiotice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Fundația ”Antibiotice Știință și Suflet” are în grijă 25 de foști angajați ai companiei Antibiotice

GALERIE
18920
  • 18920
- +

Începând din data de 2 aprilie, 25 de seniori, foști angajați ai companiei Antibiotice, beneficiază, prin proiectul de responsabilitate socială Respect pentru înaintași, de ajutor cu alimente în această perioadă deosebit de dificilă, mai ales pentru cei vârstnici aflați în nevoie.

Fundația ”Antibiotice Știință si Suflet” vine astfel în întâmpinarea nevoilor pentru foști angajați, actuali pensionari ai Antibiotice, persoane care au probleme de sănătate, nu se pot deplasa, sunt singuri și neajutorați. Este un gest de normalitate adresat celor care au asigurat rădăcinile acestei companii și au contribuit de-a lungul anilor la succesul acesteia. 

Proiectul Respect pentru înaintași a fost inițiat având în vedere instituirea stării de urgență de către autoritățile din România, în contextul epidemiei de coronavirus, prin care persoanele cu vârsta de peste 65 de ani nu mai pot circula decât în anumite intervale de timp ale zilei.  Fiind la o vârstă la care starea de sănătate este precară, o parte dintre salariații aflați acum la pensie sunt în dificultate.
Pachete cu alimente de primă necesitate (pâine, produse neperisabile, legume, fructe, carne, lapte, ouă) sunt livrate la domiciliul fiecăruia dintre cei incluși în proiect, de către persoane care respectă riguros toate normele de protecție și igienă, absolut necesare în această perioadă. Livrările vor fi realizate o dată la două săptămâni sau la cerere, ori de câte ori va exista o nevoie specială.

“Ajutorul nostru a ajuns în casele unor oameni care, în anii trecuți, au lucrat în industria de medicamente și au salvat vieți. Este un gest uman, firesc, să fim aproape  și solidari cu cei care sunt în nevoie și pentru care sănătatea și siguranța sunt cele mai imprtante în aceste zile. Sunt cei care la un moment dat ne-au fost mentori și deschizători de drumuri și este normal să fim recunoscători pentru tot ceea ce au făcut cu ani în urmă” a declarant Ioan Nani, director general Antibiotice.

Proiectul de responsabilitate socială Respect pentru înaintași se va derula continuu pe perioada stării de urgență cât și pe viitor și va fi adaptat permanent nevoilor seniorilor Antibiotice.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.