Furau bicicletele legate de balustrada blocului

miercuri, 08 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Furau bicicletele legate de balustrada blocului

Doi tineri ieşeni au crezut că se vor îmbogăţi cu rapiditate, însă au ajuns să dea cu subsemnatul la secţia de poliţie. Cei doi tineri, în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, au furat, la mijlocul lunii trecute, o bicicletă dintr-un bloc din municipiul Iaşi. 

În noaptea de 14 spre 15 august, cei doi tineri au intrat într-o scară de bloc în căutarea unor biciclete pe care doreau să le fure, iar mai apoi să le vândă. Pe scara blocului, legată de balustrada scărilor, tinerii au găsit o bicicletă de culoare verde neon, iar unul dintre aceştia a distrus sistemul antifurt. În scurt timp, puştanii au ieşit din bloc şi s-au făcut nevăzuţi.

Proprietarul bicicletei a fost cel care a anunţat poliţiştii cu privire la furtul comis. Prin fapta lor, tinerii au păgubit proprietarul cu aproximativ 1.000 de lei. Cercetările efectuate de către oamenii legii au dus la identificarea celor doi tineri bănuiţi de săvârşirea furtului. În cursul zilei de luni, 6 septembrie, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri pentru 24 de ore. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii