Gabi Toader de la Ferma s-a accidentat destul de serios: “A fost un episod urât”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

Gabi Toader de la Ferma s-a accidentat destul de serios: “A fost un episod urât”

GALERIE
Gabi Toader accident
  • Gabi Toader accident
- +

O probă care părea amuzantă şi care promitea recompense pentru competitorii de la Ferma s-a transformat într-un moment dramatic. Gabi Toader, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din acest sezon, a fost nevoit să plece acasă după ce s-a accidentat: corpul nu l-a mai ascultat, spatele i s-a blocat şi nu s-a mai putut mişca deloc.

O ambulanţă a fost chemată urgent la ferma din Cocani, pentru a i se acorda asistenţă medicală lui Gabi. Bucătarul muncit săptămâni la rând în postura de “servitor” a clacat. Corpul lui nu a mai rezistat efortului fizic susţinut şi l-a trădat. Când l-au văzut la pământ, colegii au uitat de animozităţi şi au încercat să-l aline şi să-l ajute. 

Anna Lesko şi Viviana Sposub l-au ţinut de mâini până când medicii au hotărât să-l ducă la spital pentru investigaţii şi tratament. “A fost un episod urât care m-a dat puţin peste cap, pentru că ţin la Gabi şi nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc şi la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a spus Viviana, cea care a mărturisit că Gabi a ajutat-o mult cât timp s-au chinut în tabăra Bandiţilor. ”Chiar dacă eu sunt supărat pe el, în momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferinţă”, a adăugat şi Augustin Viziru. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

8x8

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.