Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

COMUNICAT DE PRESĂ

Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune

9 decembrie 2021, ora 18.30, Live pe TELEM

GALERIE
star-of-hope
 • star-of-hope
- +

Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Camera de Comerț și Industrie Iași, organizează Gala Star of Hope 2021 - ediția Faptelor Bune, un eveniment online, găzduit de partenerul media TELEM. Devenită deja tradiție, Gala Star of Hope, este dedicată copiilor cu dizabilități din centrele Fundației Star of Hope Romania. Scopul evenimentului este de a promova valoarea și drepturile copiilor cu dizabilități, precum și identificarea susținătorilor pentru acordarea burselor de terapie recuperatorie copiilor cu dizabilități. Evenimentul este parte a proiectului ”Incluziune socială activă – Viitor pentru comunitatea locală”, proiect finanțat de către Consiliul Local Iași, în baza legii 350/2005.

În cadrul evenimentului, poveștile Fundației Star of Hope Romania, vor prinde viață prin tinerii cu dizabilități care, împreună cu părinții, vor împărtăși greutățile prin care au trecut și cum au reușit să lupte cu un sistem rigid, care nu le oferea nici o speranță. Tinerilor noștri, li se vor alătura reprezentanți ai autorităților locale, specialiștii fundației, susținători, oameni care i-au mentorat sau doresc să se alăture acestui demers. Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune, va avea invitați speciali, care, deși nu vor fi prezenți fizic în platoul Telem, ne vor transmite gândurile lor prin intermediul platformelor online. Vom fi onorați de Excelența Sa, Therese Hyden, Ambasador al Suediei în Romania și dl Lennart Eriksson, Președinte Star of Hope International Suedia, care, de-a lungul anilor, și-au oferit expertiza și s-au implicat în procesul de reabilitarea persoanelor cu dizabilități și împuternicirea părintilor. Momentele artistice vor da culoare și speranță serii, ni se va alătura și talentata Andra Botez, ambasador al Fundației Star of Hope Romania.

Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune, este un îndemn la implicare, la susținere pentru acei copii cu dizabilități cărora statul român nu le oferă mai nimic.

Donații se pot face simplu pe doneaza.starofhope.ro/ sau în contul fundației RO36RNCB0175033618640001. Detalii la tel: 0744506036, Aurora Vatamaniuc, email: aura.v@starofhope.rowww.starofhope.ro.

De 30 de ani Fundația Star of Hope Romania oferă sprijin copiilor cu dizabilități, orfani sau săraci. În acești 30 de ani, 20000 de copii au fost ajutați să aibă o viață mai bună, au fost protejați și primiți în marea familie Star of Hope Romania. Părinții acestora au fost îndrumați și sprijiniți să lupte pentru copilul lor. În comunitate, Fundația Star of Hope Romania a organizat campanii de informare și conștientizare privind respectarea drepturilor fiecărui copil.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Paradoxul australian

Briscan ZARA

Paradoxul australian

Nu zic să accepţi pe oricine îţi bate în poartă, mai ales acum că stai într-un cartier select, curat, pretenţios, ai iarba tunsă la milimetru, în casă miroase a levănţică şi nu găseşti fir de praf nicăieri, dar trebuie totuşi trasată o linie între democraţie reală şi abuz democratic, cu damf de tiranie.

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Cristina DANILOV

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Banii - investiţii şi decizii de afaceri - sunt de obicei legaţi de domeniul matematicii, finanţelor şi statisticii, datele indică de fiecare dată când guvernele lumii se apleacă asupra lor unde ar trebui să dirijeze resursele financiare pentru ca întreaga societate să atingă un anumit nivel de prosperitate. Dar, în familie, lucrurile stau puţin altfel, oamenii nu iau decizii financiare doar pe foaie de calcul. Le iau după cină, uneori la un pahar de vin sau după ce au terminat treburile casnice, ţinând cont de priorităţi, intenţii, dorinţe, de istoria personală, de propria lor viziune asupra viitorului, de egoul lor, în fine, de marketingul, de promoţiile şi stimulentele salariale.

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Ca între prieteni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X