anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

COMUNICAT DE PRESĂ

Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune

9 decembrie 2021, ora 18.30, Live pe TELEM

GALERIE
star-of-hope
 • star-of-hope
- +

Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Camera de Comerț și Industrie Iași, organizează Gala Star of Hope 2021 - ediția Faptelor Bune, un eveniment online, găzduit de partenerul media TELEM. Devenită deja tradiție, Gala Star of Hope, este dedicată copiilor cu dizabilități din centrele Fundației Star of Hope Romania. Scopul evenimentului este de a promova valoarea și drepturile copiilor cu dizabilități, precum și identificarea susținătorilor pentru acordarea burselor de terapie recuperatorie copiilor cu dizabilități. Evenimentul este parte a proiectului ”Incluziune socială activă – Viitor pentru comunitatea locală”, proiect finanțat de către Consiliul Local Iași, în baza legii 350/2005.

În cadrul evenimentului, poveștile Fundației Star of Hope Romania, vor prinde viață prin tinerii cu dizabilități care, împreună cu părinții, vor împărtăși greutățile prin care au trecut și cum au reușit să lupte cu un sistem rigid, care nu le oferea nici o speranță. Tinerilor noștri, li se vor alătura reprezentanți ai autorităților locale, specialiștii fundației, susținători, oameni care i-au mentorat sau doresc să se alăture acestui demers. Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune, va avea invitați speciali, care, deși nu vor fi prezenți fizic în platoul Telem, ne vor transmite gândurile lor prin intermediul platformelor online. Vom fi onorați de Excelența Sa, Therese Hyden, Ambasador al Suediei în Romania și dl Lennart Eriksson, Președinte Star of Hope International Suedia, care, de-a lungul anilor, și-au oferit expertiza și s-au implicat în procesul de reabilitarea persoanelor cu dizabilități și împuternicirea părintilor. Momentele artistice vor da culoare și speranță serii, ni se va alătura și talentata Andra Botez, ambasador al Fundației Star of Hope Romania.

Gala Star of Hope 2021 – ediția Faptelor Bune, este un îndemn la implicare, la susținere pentru acei copii cu dizabilități cărora statul român nu le oferă mai nimic.

Donații se pot face simplu pe doneaza.starofhope.ro/ sau în contul fundației RO36RNCB0175033618640001. Detalii la tel: 0744506036, Aurora Vatamaniuc, email: aura.v@starofhope.rowww.starofhope.ro.

De 30 de ani Fundația Star of Hope Romania oferă sprijin copiilor cu dizabilități, orfani sau săraci. În acești 30 de ani, 20000 de copii au fost ajutați să aibă o viață mai bună, au fost protejați și primiți în marea familie Star of Hope Romania. Părinții acestora au fost îndrumați și sprijiniți să lupte pentru copilul lor. În comunitate, Fundația Star of Hope Romania a organizat campanii de informare și conștientizare privind respectarea drepturilor fiecărui copil.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea lui Iohannis (III)

Cătălin ONOFREI

Moştenirea lui Iohannis (III)

Din pricina lui Klaus şi a coaliţiei PSD-PNL-UDMR, anul electoral 2024 va găsi România într-o poziţie extrem de vulnerabilă, cu un AUR din ce în ce mai agresiv, ce-i va băga în sperieţi pe toţi cei săraci cu duhul. În frunte cu liberalii.

opinii

Meseriaşii viitorului

Briscan ZARA

Meseriaşii viitorului

Doar o simplă privire pe nomenclatorul de meserii de azi te face să iei creionul roşu şi să tai o mulţime dintre ele care mâine nu vor mai fi. Asta însemnând că acum e ultimul om care o mai prestează şi după ce el va muri, va lua şi meseria cu el.

Maternitatea, o alegere

Cristina DANILOV

Maternitatea, o alegere

Societatea încă mai crede că a avea copii este o condiție prealabilă pentru fericirea conjugală. Poate că dacă femeile fără copii ar vorbi mai mult despre motivele alegerii lor, ar ajuta societatea să scape de prejudecățile care o determină să le judece atât de aspru. La urma urmei, ar trebui să fim cu toții de acord că această alegere este exclusiv „afacerea” fiecărui cuplu și nu a celor din jur.

Războiul barbar şi pacea mizerabilă

Mihai DORIN

Războiul barbar şi pacea mizerabilă

Motto: „Chiar şi războiul e preferabil unei păci mizerabile.” (Tacitus, Annales)

pulspulspuls

Cum a descoperit un deputat PSD trenul şi cum s-a suit scroafa-n copac

Cum a descoperit un deputat PSD trenul şi cum s-a suit scroafa-n copac

Iată pe astăzi o postare a deputatului Silviu Macovei, la care ne-a făcut atent un amic de-al nostru de la CFR, care a fost aseara în tura de noapte. Rândurile alesului pesedist sunt din zilele de acum vreo două săptămâni, când nu au putut ateriza sau decola avioanele.

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.