GALERIE FOTO: Copiii din gara CUG au fost scoşi la pizza de câţiva elevi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

GALERIE FOTO: Copiii din gara CUG au fost scoşi la pizza de câţiva elevi

GALERIE
copii cug 1Copii cug 2Copii cug 3Copii cug 4Copii cug 5Copii cug 6Copii cug 7Copii cug 8copii cug 9Copii cug 10copii cug 11copii cug 12copii cug 13Copii cug
 • copii cug 1
 • Copii cug 2
 • Copii cug 3
 • Copii cug 4
 • Copii cug 5
 • Copii cug 6
 • Copii cug 7
 • Copii cug 8
 • copii cug 9
 • Copii cug 10
 • copii cug 11
 • copii cug 12
 • copii cug 13
 • Copii cug
- +

A fost o zi de vacanţă perfectă pentru opt dintre copiii care locuiesc alături de familiile lor în fosta gară CUG, acum dezafectată. Micii şcolari au fost scoşi de către 14 elevi de la Liceul „Miron Costin” din Iaşi, însoţiţi de două dintre profesoarele lor, în oraş.

GALERIE FOTO

Copii din gara Cug au fost duşi cu un microbuz la Muzeul „Mihai Eminescu”, unde cei mai mari le-au cumpărat cărţi, s-au plimbat prin parcul Copou, au stat în foişor şi au legat prietenii, au vizitat Sala Paşilor Pierduţi de la Universitatea „Al. I. Cuza”, ca la urmă să fie duşi la o pizza şi la un suc. Aceştia au uitat pentru câteva ore de problemele de acasă şi s-au distrat alături de colegii lor mai mari.

Copiii din gara CUG sunt astfel implicaţi într-un proiect de voluntariat mai amplu, intitulat sugestiv „Împreună împotriva sărăciei - o altă şansă copilăriei” cu care Liceul “Miron Costin” se înscrie la ediţia a VIII-a a Concursului naţional pentru liceeni EUROSCOALA”.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine vrea să fie slugă cu 12.000 pe lună în Iaşi

Cosmin PAȘCA

Cine vrea să fie slugă cu 12.000 pe lună în Iaşi

Pentru USRPLUS, funcţia de viceprimar nu ar trebui să însemne o miză dacă partidul îşi va asuma, aşa cum a promis, rolul de filtru decizional în CL. Din contră, promovarea unui om de-a dreapta primarului va echivala în ochii ieşenilor cu o suspiciune rezonabilă de non-combat, indiferent care va fi realitatea votului în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Griji

Codrin Liviu CUȚITARU

Griji

„Nu mă pot opri din acţiune. Chiar şi atunci când, fizic, mă prăbuşesc, ca acum bunăoară, rămân în mişcare şi hălăduiesc fără ţintă, întrucât creierul meu îşi menţine fierberea în oala sub presiune a grijilor celor mai absurde... Am fost dintotdeauna o natură agitată, probabil şi din cauza unei oarecari predestinări.”

Mozart, miracolul umanităţii (265 de ani de la nașterea maestrului)

Bogdan ILIESCU

Mozart, miracolul umanităţii (265 de ani de la nașterea maestrului)

„In Bach, Beethoven and Wagner we admire principally the depth and energy of the human mind; in Mozart, the divine instinct.”/ „La Bach, Beethoven şi Wagner admirăm în principal profunzimea şi energia minţii umane; la Mozart, instinctul divin.” (Edvard Grieg)

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

pulspulspuls

De ce îl trage aţa înspre partidoi pe Chirica, plus alte socoteli

De ce îl trage aţa înspre partidoi pe Chirica, plus alte socoteli

Pentru că începuserăm ieri să vorbim, şi n-am mai apucat să intrăm în chestiune, de aranjamentele pe care le pregăteşte premarele pentru a justifica negocierile cu PSD în a pune un vice de la acest partid, şi asta zice-se pentru a putea satisface în continuare camarila băieţilor de la cumătrie care nu mai are răbdare să stea şi să aştepte cu PUZ-urile gata tocmite, haideţi să vă oferim pe azi câteva ghidaje din teren, ca să nu mai dea unii cu oiştea-n gard pe tema asta, cum am văzut deja pe ici, pe colo! 

Caricatura zilei

Dosarul Skoda

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.