anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 30.10.2020

GALERIE FOTO Curcubeul de sâmbătă a transformat ieșenii în artiști. Imagini superbe

GALERIE
curcubeu gabriel amarieicrcubeu delia carisev pichencurcubeu alexandru cuciureanucurcubeu gheorghe buzilacurcubeu gheorghe buzila1curcubeu gordin florentina ancacurcubeu irina eneacurcubeu mihaela bedacurcubeu mihaela stoeacurcubeu oana hatmanucurcubeu ungureanu cristian gabrielcurcubeu ungureanu cristian gabriel
 • curcubeu gabriel amariei
 • crcubeu delia carisev pichen
 • curcubeu alexandru cuciureanu
 • curcubeu gheorghe buzila
 • curcubeu gheorghe buzila1
 • curcubeu gordin florentina anca
 • curcubeu irina enea
 • curcubeu mihaela beda
 • curcubeu mihaela stoea
 • curcubeu oana hatmanu
 • curcubeu ungureanu cristian gabriel
 • curcubeu ungureanu cristian gabriel
- +

Ploaia de sâmbătă, 17 octombrie, care s-a abătut asupra Iașului s-a terminat cu un curcubeu (de fapt două, dar unul mai puțin vizibil) care a dominat orașul și împrejurimile.

După ce Ziarul de Iași a publicat o imagine cu frumosul fenomen optic (VEZI AICI), ieșenii au răspuns cu propriile ”curcubee” rezultând astfel, pe pagina de Facebook a Ziarului de Iași, o adevărată expoziție.

Fie că a fost fotografiat dominând blocurile din Iași, fie cuprinzând dealurile Buciumului, cercul de culoare a fot vedeta meteo a zilei de ieri.

Vă prezentăm o parte din imaginile trimise de cititori.

Notă: numele autorilor este trecut in denumirea pozelor

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Anunţul şoc a lui Bolojan şi postarea la ceas de seară a primarului Chirica

Dan CONSTANTIN

Anunţul şoc a lui Bolojan şi postarea la ceas de seară a primarului Chirica

Era mai potrivit să ne explice de ce sunt angajate atât de multe rude în cadrul Primăriei Iaşi sau de ce are nevoie de tot aparatul de propagandă, demn de Kim Ir-sen sau Kim Jong-un, ca să îşi întreţină imaginea.

Filmuletul zilei

opinii

O lume „curată”

Alexandru CĂLINESCU

O lume „curată”

Nu e, cred, lipsit de interes să ne imaginăm cum ar putea arăta lumea de mâine şi, în ce mă priveşte, să avansez câteva propuneri - sper - constructive.

Termic, hibrid, electric (1)

Neculai SEGHEDIN

Termic, hibrid, electric (1)

Tehnologia nu iartă, iar progresele tehnico-ştiinţifice fac astfel încât să se aplice teoria distrugerii creatoare a lui Joseph Alois Schumpeter, conform căreia sistemele tehnice utilizate anterior cad în uitare. 

Dominantă şi armonice

Nicolae CREŢU

Dominantă şi armonice

În artele de sinteză complexă, un imperativ care li se impune autenticilor creatori ţine de ponderea diferenţiată a componentelor - „dimensiuni”, convergent şi complementar active în conlucrarea lor, edificatoare a unui întreg, dominat mai din adânc de unitatea lui interioară, la care nu ar accede fără armonizarea lor. 

pulspulspuls

Cum a ajuns băiatul lu’ tata la sapă de lemn politic: varianta serviciilor

Cum a ajuns băiatul lu’ tata la sapă de lemn politic: varianta serviciilor

Pentru că încă mai persistă unele neclarităţi în ce priveşte eliminarea,cu mare scandal sau cu batista pe ţambal, a unora sau altora de pe listele de candidaturi de la Iaşi, sau, dimpotrivă, plasarea unor nume surpriză pe acolo, am zis că, dacă tot aceste liste s-au depus şi de-acuma nu mai ai ce le face nici să stai în limbă, haideţi să vă mai spunem două-trei vorbe despre şmenurile din spatele alcătuirii tabelelor. 

Caricatura zilei

Indieni vânători de nemascați

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.