Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Ganea, afară de la Rapid

GALERIE
ganea-ionel
  • ganea-ionel
- +

Acţionarul Valerii Moraru l-a numit ca antrenor principal pe Marian Rada, însă acesta refuză să mai fie manta de vreme rea

 
Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, în locul acestuia fiind numit Marian Rada, care ocupă şi funcţia de director tehnic. Ionel Ganea a avut ieri după-amiază o întâlnire la baza Pro Rapid cu acţionarul majoritar Valerii Moraru la care au participat şi administratorul special Dragoş Frăţilă şi directorul executiv Nicolae Stanciu. Moraru i-a reproşat lui Ganea înfrângerea cu scorul de 0-3 din meciul cu Dinamo precum şi faptul că echipa se află după nouă etape pe un loc retrogradabil. La 24 iulie, Ionel Ganea (41 de ani) a fost ales de conducerea clubului Rapid în urma unui concurs de CV-uri să preia funcţia de antrenor principal.  Contractul lui Ionel Ganea expira la 30 iunie 2015. Tehnicianul a rezistat la Rapid timp de două luni şi cinci zile. După nouă etape de campionat disputate până acum, Rapid ocupă locul 13, cu opt puncte (două victorii şi două rezultate de egalitate), şase goluri marcate şi 14 primite.Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a afirmat că va discuta cu antrenorul Marian Rada în cursul zilei de astăzi, pentru a stabili condiţiile în care actualul director tehnic va prelua conducerea echipei. "Rada, de mâine, va antrena echipa. Vreau să am o discuţie cu el. Preşedintele, administratorul special şi cu mine vreau să avem o discuţie şi în urma discuţiilor vă pot spune mai multe. Eu nu ştiu ce ar vrea domnul Rada, ce cerinţe are, putem noi să le îndestulăm, putem noi să nu le asigurăm? Sunt mai multe întrebări la care nu am răspuns", a completat Moraru. Însă Marian Rada susţine că nu a acceptat încă funcţia de antrenor deţinută până în prezent de Ionel Ganea, precizând că pentru a fi de acord va pune anumite condiţii, deoarece nu mai vrea să fie "bătaia de joc a tuturor"."Eu nu sunt antrenor principal acum. Ştiu, am auzit şi eu că spun că preiau echipa. Forţează şi ei, dar eu nu mai vreau aşa, m-am săturat. Nu vreau să fiu pus două zile şi în a treia să îmi spună că nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada». Dar eu nu mai vreau aşa", a afirmat Rada.  ElRada a adăugat că una din principalele condiţii pe care le va pune la întâlnirea de marţi cu acţionarul Valerii Moraru este să plătească salariile restante ale jucătorilor care au obţinut promovarea în Liga I şi care încă sunt în lot.
 
A zburat şi Falub de la Târgu Mureş!
Clubul ASA Târgu Mureş a ajuns, luni, la un acord comun pentru rezilierea contractului tehnicianului Adrian Falub şi negociază cu fostul antrenor al formaţiei Pandurii Târgu Jiu Cristian Pustai. "Am discutat în Consiliu, am avut o discuţie şi cu Falub. Am ajuns la soluţia rezilierii contractului de comun acord. Acum se fac actele, mâine urmează să le semnăm. Toţi am considerat că n-am avut joc efectiv, mai ales la ultimul meci s-a văzut asta. Iar de câteva ori am câştigat în ultimele minute. Acum suntem în discuţii cu Cristi Pustai, să vină la noi", a declarat pentru MEDIAFAX viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, care este membru în Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş. Claudiu Maior a precizat că Falub a antrenat ASA Târgu Mureş timp de aproape un an şi, dat fiind că echipa a promovat cu el, a fost menţinut pe banca tehnică considerându-se că merită să i se acorde o şansă. Până în prezent, zece echipe din 18 şi-au schimbat antrenorii în această ediţie a Ligii I, din care s-au scurs nouă etape.
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri