Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Nu vă uitaţi la noi, căci, zău, nu ştim! Dar putem bănui căci, cum vedem că studia harta României, omul voia şi el să se pună în temă cu traseele optime. Atenţie, ca să fie clar: el a terminat Geologia, nu Geografia! Aşa căă...

Măsuri noi cu cheile la poartă, la Ţaigherime

Una scurtă şi cât mai apolitică pe azi, că tot e sâmbătă: cică în tătă Ţaigherimea ieşeană s-ar fi dat ordin de zi pe unitate ca angajaţii, fără nicio excepţie, fie el şef sau tilicar, să nu mai ia cheile de la birouri acasă atunci când pleacă, ci să le lase la ofiţerul de serviciu de la poartă. Căci, până acum, fiecare îşi pusese acolo la uşă propriul butuc, ca să aibă fiecare control total pe sub mese şi pe pereţi.

Acuma, din ce bârfesc cei ce se cam codesc să se conformeze ordinelor, cică intenţia conducerii ar fi ca, atunci când domnii de la Doi ş‘un sfert sau de la Deneau’ o cer, instalarea de microfoane sau alte tipuri de aparatură specifică să nu mai fie atât pe problematică, şi să nu se mai prindă toţi de intenţiile criminale, ca până acum. Hm: să fie de bine, să fie de rău?

Iaca şi poza campaniei!

Pentru că tot am văzut comentarii răutăcioase, ba chiar misogine, vizavi de persoana de mai sus şi candidatura ei la două mâini, PSD în 2016/PNL în 2020, fiind zi preelectorală, am zice doar atât: băă, voi nu vedeţi că sus era blondă?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Banii pesediştilor

Cătălin ONOFREI

Banii pesediştilor

De unde va lua PSD fondurile pentru pensiile românilor?

Filmuletul zilei

opinii

Şarlatani

Briscan ZARA

Şarlatani

Practic, la ora actuală, în mediul politic şi în majoritatea instituţiilor de stat, unde se fac cele mai mari furturi, procentajul escrocilor, al celor cu acte false este la cel mai înalt nivel din istorie. Iar aceşti oameni nu iau bani nemeritaţi de la hoţi, ci de la restul cetăţenilor plătitori de impozite, de la noi toţi. Deci ochii-n patru!

Paradigma dezvoltării durabile

Ciprian IFTIMOAEI

Paradigma dezvoltării durabile

De ceva vreme, în spaţiul public, se vorbeşte despre necesitatea reducerii sărăciei sub toate formele în care se manifestă, oriunde în lume, facilitarea accesului tuturor oamenilor la servicii de educaţie şi sănătate, promovarea egalităţii de gen, dezvoltarea unor oraşe şi comunităţi durabile, prietenoase cu mediul înconjurător. Toate aceste teme şi preocupări sunt interdependente şi au o istorie de câteva decenii, fiind circumscrise paradigmei dezvoltării durabile.

Moştenirea lui Trump (I)

Mihai DORIN

Moştenirea lui Trump (I)

Cu patru ani în urmă, un om din afara sistemului câştiga alegerile prezidenţiale din SUA. Eram acolo şi am urmărit convenţiile naţionale ale celor două mari partide americane. 

pulspulspuls

Mare dezbatere ştiinţifică online: era Actimel, sau Zuzu?

Mare dezbatere ştiinţifică online: era Actimel, sau Zuzu?

Vedem prin mediul online şi nu numai câtă supărare a produs unora episodul jenant din Piaţa Unirii, cel al pomădării premarelui Mihai Chirica cu iaurt (Actimel zic unii, Zuzu spun alţii: asta mai rămâne de studiat). 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.