Gianina Elena Beleagă şi Ionela Livia Cozmiuc, medalie de bronz la CE de canotaj
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Gianina Elena Beleagă şi Ionela Livia Cozmiuc, medalie de bronz la CE de canotaj

GALERIE
Elena Beleagă şi Ionela Livia Cozmiuc
  • Elena Beleagă şi Ionela Livia Cozmiuc
- +

Gianina Elena Beleagă şi Ionela Livia Cozmiuc au obţinut, duminică, medalia de bronza în proba de dublu vâsle categorie uşoară din cadul Campionatelor Europene de la Poznan. Medaliile de aur le-au revenit sportivelor olandeze, iar cele de bronz, celor din Italia.

Tot duminică, Cristina-Georgiana Popescu, Dumitriţa Juncănariu, Beatrice-Mădălina Parfenie şi Roxana-Iuliana Anghel au ocupat locul 5, în proba de patru rame feminin, după Olanda, Italia, Irlanda, Danemarca. Bronzul obţinut de Beleagă şi Cosmiuc este a patra medalie a delegaţiei României, după trei de aur.

Echipajul României de două vâsle, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, a cucerit medaliile de aur la Campionatele Europene de la Poznan. Româncele le-au întrecut pe canotoarele Olandei şi Franţei, clasate pe lcourile 2, respectiv 3.

În proba similară masculină, Ioan Prundeanu şi Marian-Florin Enache au terminat pe locul 5, după Olanda, Elveţia, Irlanda şi Polonia. Iuliana Buhuş şi Adriana Ailincăi au câştigat medalia de aur, în proba feminină de dublu rame. Ele au fost urmate în ordine de sportivele din Spania şi Grecia. Ciprian Tudosă şi Marius-Vasile Cozmiuc au luat şi ei medalia de aur, în proba masculină de dublu rame.

Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat în ordine Croaţia şi Italia. România a aliniat 12 echipaje la Campionatele Europene de canotaj, care se desfăşoară între 9 şi 11 octombrie, la Poznan (Polonia). Delegaţia României include 45 de sportivi şi 15 membri ai colectivului tehnic, plus alţi doi oficiali.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.