anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

Gimnaste ieşene de succes

GALERIE
verdes-andreea-maciuci
 • verdes-andreea-maciuci
- +

 

Andreea Verdeş şi Laura Aniţei au evoluat excelent la turneul “Irina Deleanu”

 

 

Senioara Andreea Verdeş şi junioara Laura Aniţei, gimnastele de frunte ale Iaşului s-au remarcat la turneul internaţional “Irina Deleanu”, competiţie înscrisă în calendarul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică Ritmică la care au participat sportive de valoare din mai multe ţări europene.

În concursul senioarelor, Andreea Verdeş a avut adversare redutabile din Rusia şi a trebuit să se mulţumească doar cu locul V la individual compus. Ea s-a comportat foarte bine în concursul pe obiecte, în care a reuşit să câştige două medalii de argint la la minge şi măciuci şi două de bronz la cerc şi panglică. Andreea a avut cea mai bună evoluţie la măciuci, obiect la care a realizat 17,850 puncte.

Şi junioara Laura Aniţei a atras atenţia arbitrelor, urcând pe trapta a treia a podiumului la individual compus, depăşită fiind de două gimnaste din Rusia. Laura a fost răsplătită cu medalii de argint la panglică şi la echipe, împreună cu Denisa Stoian de la CSM Ploieşti.

 În aceste zile, cele două ieşence se pregătesc sub supravegherea antrenorilor Cătălina şi Constantin Radu, pentru  participarea la Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Guadalajara (Spania), competiţie care va avea loc între 1 şi 3 iunie.  Cupa Irina Deleanu” a însemnat un examen serios înaintea „Europenelor”, unde vor veni cele mai bune competitoare de pe continent. Avem gimnaste cu calităţi deosebite şi sperăm ca ele „prindă aripi” după ce au participat la mai multe întreceri din „Cupa Mondială” şi să atingă vârful de formă la întrecerea continentală. Adversarele vor fi, însă, foarte puternice, talentul acestora fiind dublat şi de condiţiile de pregătire pe care le au. Fetele noastre sunt talentate, muncesc mult, dar sala nu are înălţimea necesară, nu le putem oferi condiţii optime de refacere după efort, dar credem în puterea lor de mobilizare.”,  ne-a spus prof. Constantin Radu, antrenorul coordonator al secţiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.