De Business

Punem punctul pe știi

Goodwill Consulting va susține în iulie, la Iași și Suceava, două noi conferințe pe tema „Finanțări pentru mediul privat în 2023” (P)

luni, 03 iulie 2023, 14:45
2 MIN
 Goodwill Consulting va susține în iulie, la Iași și Suceava, două noi conferințe pe tema „Finanțări pentru mediul privat în 2023” (P)

După o serie de conferințe organizate în mai multe locații din toată țara, Goodwill Consulting va susține în luna iulie două noi evenimente – în Iași și Suceava – în cadrul cărora vor fi prezentate și explicate principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023.

Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting, va oferi detalii despre fonduri europene disponibile în 2023 și va prezenta programele de finanțare pentru mediul privat în anul curent, între care Programul Regional Nord-Est și Planul Național Strategic. De asemenea, Gălățan va răspunde întrebărilor adresate de potențialii beneficiari.

Conferința organizată la Iași se va desfășura pe 12 iulie 2023, la Hotel Pleiada Boutique.

Conferința din Suceava va avea loc pe 14 iulie 2023, la Hotel Mandachi.

Ambele evenimente vor începe la ora 9.30. Participarea este gratuită, în baza înscrierii, iar locurile sunt limitate.

Agenda celor două conferințe susținute de Goodwill Consulting la Iași și Suceava:

  • 9:30 – 10:00 – Welcome Coffee
  • 10:00 – 11:30 – Finanțările pentru mediul privat în 2023, Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting
  • 11:30 – 13:00 – Business Lunch & Networking

Conferințele cu tema „Finanțări pentru mediul privat în 2023”, susținute de Goodwill Consulting, oferă antreprenorilor oportunitatea de a afla detalii despre cele mai bune strategii de finanțare disponibile în prezent, de a adresa întrebări specialiștilor din domeniu, dar și de a împărtăși propriile experiențe.

  • Înscrie-te acum gratuit la conferința din Iași (12 iulie, Hotel Pleiada Boutique) accesând acest link.
  • Înscrie-te acum gratuit la conferință din Suceava (14 iulie, Hotel Mandachi) accesând acest link.

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul celor 15 ani de activitate pe piața din România, serviciile companiei s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii